dijous, 12 de gener del 2006

Això és notícia?

Notícia del Diari de Balears d'ahir 11 de gener:
Hospitalitzat un veí de Binissalem de 71 anys a causa d'una gran erecció
El jubilat duia hores amb el membre rígid i no podia suportar el mal
J.J. Palma.Una erecció prolongada, i gens agradable, va provocar ahir que un veí de la localitat de Binissalem fos hospitalitzat a Son Llàtzer. Segons va explicar ell mateix, portava diverses hores en aquella situació i ja estava desesperat pel mal que li provocava. A més, i per a a més inri, aquesta era la segona vegada que li succeïa una cosa semblant aquesta setmana.
Cap a les deu del matí d'ahir, l'afectat va demanar ajuda en un centre mèdic. Tenia els testicles inflamats i duia hores amb el penis erecte. Els facultatius el varen examinar i decidiren que atesa la seva edat -71 anys-, era convenient que fos atès sense demora en un hospital per evitar complicacions.El jubilat continuava amb enormes molèsties i quan una ambulància va arribar a la seva casa per recollir-lo ja no podia aguantar més. Un familiar va explicar que sofria d'«una cama» i al final el jubilat exasperat va acabar explicant el que realment el turmentava. Des de primera hora del matí suportava una tremenda erecció i no era la primera vegada que li ocorria.
De fet, fa uns dies l'home ja hagué de ser atès pels metges pel mateix problema. No podia caminar amb normalitat i el dolor era insuportable. Davant la situació, els facultatius del centre mèdic introduïren l'home de Binissalem dins una ambulància, i el traslladaren fins a l'hospital palmesà de Son Llàtzer, on va ser tractat per rebaixar l'erecció.
Així, fonts sanitàries consultades varen indicar que una rigidesa prolongada del membre pot portar conseqüències greus «sobretot en casos d'homes d'avançada edat». Així mateix, en el cas de l'ingrés a Son Llàtzer, del veí de Binissalem no n'ha transcendit l'origen de l'erecció, encara que segons les fonts consultades normalment es deu a la ingesta de pastilles del tipus Viagra o a problemes per una disfunció genital.
A part de descollonar-me de riure, hi ha notícies que un cop publicades només serveixen per fer perdre prestigi a un diari, no trobeu?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pobre home... Almenys en aquest cas (en contraposició amb els delinqüents) li respecten la intimitat i no faciliten ni el seu nom, ni cognoms, i ni tan sols les inicials.

Anònim ha dit...

Vaja manera més dolça de patir. Je,je,je. Ai, perdó. "No ter reirás del mal ajeno"....no ho he pogut evitar.