dilluns, 2 d’abril del 2007

Autodeterminació.

Vaig sentir en Vendrell en plena calçotada dient beneitures sobre l'estatut(et), el TC i el dret a l'autodeterminació. Vaig voler creure que li havia fotut massa al vi. Però no. Sembla que els d'Esquerra segueixen en la seva línia ximple i van dur al Parlament aquesta moció:
“El Parlament de Catalunya constata que:
L’acord de gener de 2006 a la Moncloa va fer possible l’aprovació de l’Estatut vigent -que comportà la supressió dels eixos bàsics del projecte aprovat pel Parlament de Catalunya- que tot i haver estat ratificat posteriorment pel poble de Catalunya en referèndum ha permès de fer una interpretació a la baixa i deslegitimadora per part de l’advocat de l’Estat i possiblement del Tribunal Constitucional. Si aquesta eventualitat negativa es produeix, la via autonomista quedarà en un atzucac i d’acord amb les reiterades resolucions en aquest sentit d’aquest Parlament, el poble de Catalunya ha d’exercir el seu dret democràtic a decidir la constitució d’un Estat propi en el si de la Unió Europea.”
Atzucac: carreró sense sortida.
Si ens aproven l'estatut(et) ja no estarem en un atzucac?
He aplicat les tisores del processador de textos, a l'estil Guerra amb l'Estatut, i de la proposició anterior n'ha quedat una cosa molt més decent:
“El Parlament de Catalunya constata que:
La via autonomista està en un atzucac i d’acord amb les reiterades resolucions en aquest sentit d’aquest Parlament, el poble de Catalunya ha d’exercir el seu dret democràtic a decidir la constitució d’un Estat propi en el si de la Unió Europea.”
Val més que els d'Esquerra deixin de jugar a escacs o sí que entraran en un bon atzucac...

2 comentaris:

Jordi Arrufat ha dit...

Tatxenko,
o actualitzes o...o...o...o....

et trec dels links del meu bloc!

Anònim ha dit...

Tranquil, Turtusi. En Tatxenko i Cia estan acabant d'aterrar! A mi no m'acaba de convèncer aquest darrer post, però no he perdut l'esperança que algun dia en les properes setmanes ens doni una alegria amb novetats.