dimarts, 27 de novembre del 2007

Cap de setmana de Fira

Després de dies de feina i feina, el temps no va acabar d'acompanyar-nos i la V Fira de l'Esclata-sang i la Muntanya va ser passada per aigua i fred.
El divendres a la nit es va haver de suspendre la Nit de Foc ja que la pluja va fer acte de presència i va impossibilitar que els dimonis sortíssim a cremar-ho tot. Encara així, es va poder fer un petit sopar espectacle pels convidats que havien vingut de les altres illes i de Catalunya.
El dissabte el temps va millorar bastant i la II Trobada de Geganters va ser tot un èxit, amb 20 parelles de gegants, alguns caparrots i moltíssims geganters, xeremiers, tamboriners i flabiolers. En acabar la trobada i les ballades, hi va haver dos sopars, un pels geganters i acompanyants i un altre pels socis d'Arrels de la Vall que va acabar amb un combat de glossadors i un concert de Nou Romancer que els dimonis ens vam perdre perquè ens vam preparar per un petit correfoc a la zona de sa Font amb la companyia dels Diables la Garsa de Sant Feliu de Llobregat.
El diumenge va despertar amb molt de fred, vent i un plugim gelat. Malgrat tot, molta gent va aparèixer pel poble a passejar entre les paradetes d'artesania, ballar en alguna de les tres places ambientades amb música mallorquina en directe o assaborir els boníssims plats tradicionals fets amb bolets. I per acabar la jornada els dimonis vam tornar a sortir, aquesta vegada des de l'església aprofitant la pirotècnia que hi teníem muntada i en companyia de la colla de dimonis d'Eivissa.
En fi, si el temps hagués acompanyat, hauríem viscut una de les millors fires en cinc anys. En tot cas, vam ser capaços d'improvisar i hem après que de cares als anys següents s'ha de tenir un pla alternatiu per si les inclemències meteorològiques apareixen i, el més important, tot va anar bé i ben pocs dels visitants van quedar defraudats.
L'any que ve, més i encara millor!

1 comentari:

Josep Lluís ha dit...

Molt silenciós des d'aquest post. Tot i això vull aprofitar la ocassió per dessitjar-te el millor a les illes.
Cordialment des de Blanes
Josep Lluís