dijous, 3 d’agost del 2006

Competències sobre l'aeroport

Ara sento el conseller Castells demanant que la Generalitat de Catalunya tingui competències sobre la gestió de l'aeroport del Prat. És molt lamentable que el supermegaEstatut que vam votar fa unes setmanes ja estigui desfasat. Que competències que apareixien a l'Estatut del Parlament després fossin rebutjades i ara es reclamin de nou és cínic. I més si qui ho demana és la gent dels partits que va demanar fervorosament el Sí a l'Estatut fins i tot dient que votar no era anar contra Catalunya. M'estic indignant. Deu ser la calor de l'agost. Plego. Fins demà.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha ha ha, és que es boníssim!!! Per a ser polític s'ha de tindre la jeta bén però bén dura. Tot plegat sembla una broma patètica.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord! Lo que passa és que la ciutadania és sorda i cega, per lo tant, no crec que això los ho fagi perdre vots... lo mateix passa amb los convergents.
Però si, això de l'aeroport i les competències és cínic? absurd?

Anònim ha dit...

Es veu que el Saura era a la sala VIP en bermudes i es va canviar, es va barrejar amb la gent, es va fer l'indignat, pero la seva maxima preocupacio era que el seu vol sortis.

Tatxenko ha dit...

No sé com, però tota aquesta classe dirigent es mereixeria rebre una bona hòstia d'humilitat perquè es pensen que són els nostres messies i el que són és rèmores.