dilluns, 28 de maig del 2007

Mancor sense canvi

Partit Popular, Partit Popular, Partit Popular...

20:30, Ajuntament de Mancor, recompte de vots de les eleccions municipals.

Partit Popular, Partit Popular, Partit Popular...

Mai havia sentit aquestes dues paraules juntes i repetides fins a la sacietat.

Partit Popular, Partit Popular, Partit Popular...

Com poden treure tants vots? Encara somniaré amb aquestes dues paraules i tot el que impliquen...

Realment el resultat de Mancorins pel Canvi ha estat bo (més de 50 vots nous), però el que no ens esperàvem era que el PP en tragués 30 més de nous. El 2003, PP 352, PSM 196 i UM 124.

En definitiva, un 87% de participació (2 punts més que el 2003), i les coses queden com estaven, amb via lliure pels especuladors per construir, construir i construir.
A mi, però, ningú em treurà de que hi ha hagut alguna cosa que fa un tuf estrany. S'han escollit 7 regidors, que són els que corresponen als municipis amb menys de 1.000 habitants. Si mirem els resultats, veurem que hi ha hagut 777 vots i 110 abstencions, per tant, un cens de 887 majors d'edat capacitats per votar. A aquests s'hi han de sumar tots els menors d'edat, que no haurien de ser més de 112 ja que sumarien 1.000 habitants i s'haurien d'escollir 9 regidors.
Ara comparem aquestes dades amb les de dos municipis similars de la mateixa illa de Mallorca:
Búger: 716 vots i 122 abstencions: total del cens: 838, però 9 regidors!!
Lloret de Vistalegre: 726 vots i 153 abstencions: total del cens: 879, però 9 regidors!!

Per tant, sembla que a Mancor no tenim nens empadronats en el poble quan hi ha un boom demogràfic impressionant. O com a mínim sembla que no tenim tants menors com a Búger o Llorito. Més ben dit, tenim molts menys nens que a Búger i Llorito. Sospitós. En tot cas, amb els resultats que hi ha hagut el PP hauria tret la majoria absoluta igualment, però aquestes mangarrufes en els empadronaments em fan dubtar molt i molt de que realment les eleccions hagin estat totalment netes. I més quan hi ha una dotzena de persones que han anat a votar i s'han trobat que no eren al cens, entre ells l'antic cap de l'oposició.

Partit Popular, Partit Popular, Partit Popular...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones nen, ja trobava a faltar els teus anàlisis electorals.

Ja me suposava que a Mancor hi hauria majoria asboluta del PP (és que també has triat un lloc per anar a viure que deu ni do xiquet, però ja se sap que l'amor es ciego), però me pareix mu fuerte lo del cens electoral. Que això del cens no es controla o que. Tot i això confio amb tu pq els obris els ulls als peperos del poble.

Bé, supòs que ja saps els resultats de Blanes. Vaia poble q tinc tb. Unes petites reflexions:
1. PSC (8 reg.): com sempre, a aquests sempre els voten facin el que facin. Ja me comencen a fer ràbia els sociates que voten per pura inèrcia.
2. CIU (7 reg.): més o menys que el PSC però s'han fotut una òstia considerable (com a àmbit nacional).
3. ICV (2 reg.): els eco-pijos encara han tret resultats prou bons després de les seves cagades al govern.
4. PDB (2 reg.): me cague en tots els blanencs que els han votat. Ni democràcia ni òsties. A aquests tipejos els haurien de fotre fora del poble. Que els aguanti sa mare o qui vulgui. Es corrobora q el millor per entrar en política és fitxar algú més o menys conegut, fer una campanya mediàtica rajant a tot cristo durant 1-2 anys i ja ho tens (la tàctica de C's més o menys).
5. ERC (1 reg.): en aquests tb me cague bastant. A vore si com a mínim en Puig té la puta decència de deixar el seient a la Bordiu. Tanta coherència, joc net i collonades per l'estil no porten a enlloc. Bé, de fet porten a perdre. Un poc més de puteria joder, que estem fent política i no jugant a la petanca.
6. PP (1 reg.): cap comentari, que aquests no compten. Segur que preseten un lloro com a cap de llista i ells treuen el seu regidor.

Com a mínim no ha sortit C's, que ja hagués sigut el súmmun.

Amb aquest panorama el normal seria un govern PSC-ICV-ERC però després de les putades que l'hi ha fet en Marigó a en Puig espero que aquest li faci suar sang per reeditar-lo o que l'enviï a pendre pel cul directament i ja s'ho farà. Que ja fa massa que ERC va de guais amb els pactes. Un poc més de mala llet joder, que ja semblem els eco-pijos.

I per últim una pregunta. Creus que CIU hagués pactat amb el PDB si sumessin? Jo crec que si. A en Trias no li faria gens de gràcia però acabaria posant vaselina al culet seguint les indicacions de la direcció local del partit.

Ja sé que la intervenció és bastant llarga però ja se sap, la feina pot arribar a ser molt aburrida.

Moltes besades

PD: espero les teves opinions sobre les municipals a Catalunya (CUP, PxC, C's,..) i autonòmiques (ANV, NafarroBai,..)

Jordi Arrufat ha dit...

Tatxenko,
HAS D'ESCRIURE MÉS SOVINT!!!

Tatxenko ha dit...

anònim (sé qui ets, però podries firmar... ;)): totalment d'acord amb el teu anàlisi de la política blanenca. A veure si en Puig l'envien a Madrid a tocar els ous als espanyols i deixen pas a gent nova... Els del PDB crec que aspiraven a ser el GiB dels anys 90 i pactar amb CiU. Els ha faltat un regidor, però amb els pactes hi pot haver sorpreses. Jo aposto per PSC-ICV-ERC sense en Puig o PSC-ICV-PDB (aquests gestionant urbanisme o turisme). En tot cas, si el nivell dels polítics fos normal ara diria que les negociacions podrien ser apassionants. Veient els que són, crec que el caos a l'Ajuntament està garantit.

Al-turtusi, ho intentaré, però vaig moooolt de cul.