dimarts, 10 de maig del 2005

Nip / Tuck

No acostumo a mirar molt la tele, en part perquè trobo altres coses a fer i en part perquè la majoria de programes que fan els trobo abominables. (I també, ho reconec, perquè a certa hora no gaire intempestiva ja se m'acluquen els ulls...)

Hi ha excepcions, i una d'elles és Nip / Tuck. Aquest és el nom d'una sèrie que TV3 va estrenar deu fer cosa d'un mes. Des del primer capítol que m'hi vaig enganxar. Vaig trobar que era una cosa diferent: darrera una aparença de vividors i gent "afortunada" van sorgint les misèries dels personatges. Tot gira al voltant de dos socis que tenen una clínica de cirurgia estètica. Un d'ells és un addicte al sexe. L'altre aparenta un matrimoni feliç. Bé, personatges que donen molt de joc i temes que fins ara semblaven tabú a la tele. A més el ritme com avancen els capítols és ràpid, no com el cor de la ciutat on només veient el capítol del divendres ja saps el què ha passat durant la setmana...

Bé, tot el rotllo venia pel fet que Nip / Tuck l'emetien el dimarts a la nit. I ara els de TV3 l'han traslladat a la nit del diumenge per donar entrada a un programa que farà parlar molt: SEXES.

El programa d'avui es titula Masturbar-se. I els següents títols prometen molt: SEXE ORAL, FANTASIES, ORGIES, TAILANDÈS I..., CONTACTES, SEXE DOMÈSTIC, ENTRE DONES, PER DARRERA, SEXE ALS 40, SADO, EL COS I KAMASUTRA.

A mi no em sembla mala idea això del programa sobre sexe a TV3. És més, segur que serà bastant útil i aclaridor per més d'un i de dos. En tot cas, haurem de veure'l per poder-lo criticar, no?

Au, ja em direu!!!

8 comentaris:

R. Senserrich ha dit...

Nip/Tuck està a tercera temporada aquí (cable, FX channel) i és una serie fantàstica. TV3 té un gust esplèndid escollint series, a vegades.

Obligada veure-la.

Anònim ha dit...

D'aquesta serie la vaig veure una vegada i em va molar bastant, té bastanta mala llet, però no l'enganxo mai, és lo que té la tele... lo poc que la veus mai te'n recordes de quan fan les sèries bones.
Sobre el programa de sexes doncs m'imagino que serà com el de tv1 que fa el terrat amb la lorena berdun o com es digui. Aqui molt originals no han sigut els de la tv3 i s'han aprofitat una mica de l'èxit d'aquest programa pioner, que de fet va començar a la ràdio i després a telemadrid, abans d'acabar a la 1. això si, millor que facin programes sobre sexe que les merdes que fan.

Tatxenko ha dit...

Egocrata, espero que TV3 emeti totes les temporades de la sèrie i no es quedi a mitges com fan les altres cadenes...

Pax, a partir d'ara Nip/Tuck la fan els diumenges a la nit, sobre les 11 i pico... Ja no tens excusa ;)

Sobre SexeS ahir, una presentadora de molt bon veure que no acaba de vocalitzar bé (o és l'accent xava???) i un programa que va passar massa de puntetes per sobre d'alguns temes... Però bé... Si hagués de destacar alguna cosa és que per primer cop a la tele es va parlar de la ¿llegenda urbana? de la galeta...

Anònim ha dit...

Realment, tenim gustos diferents eh! Jo encara veig els de Nip/Tuck com una colla de vividors, i si ho fan diumenge a la nit, desapareix de les opcions televisives: primer de tot, el Segle XX d'en Culla.

I pel que fa als programes de sexe, estan bé, però arriba un punt que la cosa s'allunya de la realitat. A partir de llavors, els trobo un cert paral·lelisme amb les pel·lis porno: esdevenen una mena d'entreteniment basat en fantasies sexuals fora de la realitat.


Marc
(Un que avui mirarà APM i "Aquí no hay quien viva"... Demano perdó!)

Anònim ha dit...

Marc, definitivament t'estem perdent... entre el Papa, els exèrcits i APM (per cert, d'on surt la "p"??), sembla que ja no hi ha remei!!! ;)

És l'edat?? Ens passarà a tots? Som jo una immadura??

Sa Roqueta

Anònim ha dit...

Ei, jo em penso que ja m'he trobat, sóc en una ciutat que es diu Barcelona!!!

APM és Alguna Pregunta Més... No és res tant estrany, no? Què et pensaves que era????

;)

Marc

Anònim ha dit...

Perdó, m'he equivocat, volia dir "Aquí no hay quien viva"! Ha estat un creuament de cables (cosa bastant freqüent amb mi!!)

És l'edat!

Sa Roqueta

Anònim ha dit...

Primer APM, i després "Aquí no hay quien viva": és una xorrada, però desestressa perquè ajuda a no pensar...

Marc