dilluns, 21 de novembre del 2005

Imagina un (altre) matí

Són les set del matí. Sona el despertador. D’un bot deixes de banda la son i et desvetlles. D’un altre bot, aquest real, saltes del llit i et dirigeixes, descalç i a les fosques, al lavabo a fer un riu. Pel camí t’entrebanques amb els texans que ahir vas llençar als peus del llit. Penses que no ho tornaràs a fer, però ets conscient que aquest pensament el tens cada matí quan t’entrebanques amb la roba que duies el dia anterior. Arribes al lavabo fent tentines i encens el llum. Com cada matí, et fan mal els ulls per l’impacte de tanta claror sobtada. Et mires al mirall de camí a la tassa. T’hauries d’afaitar. La trempera matinera segueix present i et fa mandra esperar per pixar. Notes que el fred dels peus et puja per l’espina dorsal. Decideixes tornar a l’habitació i calçar-te. Encens el llum de l’habitació, busques amb la mirada aquells peücs de color marró amb quadres tan horribles però tan calents i no els trobes. Decideixes posar-te els mitjons que duies ahir abans no agafis una pulmonia. T’acostes a la finestra, apartes les cortines i puges la persiana d’una revolada. Et fixes de seguida amb la persiana que s’està obrint a l’edifici del davant. No és gaire lluny. Potser uns 15 o 20 metres. De seguida la veus. Avui duu una camisa de dormir molt transparent, deu ser de seda. I se li veuen els pits! Els té perfectes, rodons, ni massa grossos ni massa petits, amb els mugrons rosats… Ostres quina gran sort tenir una veïna que estigui tan bona a la finestra del davant! De seguida et concentres en repassar-la de dalt fins a la cintura, que és el que li pots veure des de la posició on ets. Va despentinada i fa cara de son, però això encara la fa més atractiva. Té un coll llarg i molt suggerent, uns pits d’escàndol i una cintura adequada per… Estàs concentrat en aquests pensaments quan ella aixeca la mirada i et veu. T’espantes però no dissimules ni t’amagues. Ella no reacciona, gira cua i desapareix del teu angle de visió. T’adones de que vas molt calent i sota els pantalons del pijama hi dus una arma que necessita ser descarregada.
T’estires al llit i tanques els ulls mentre la teva mà dreta desapareix per sota dels pantalons. Te l’imagines que torna de la dutxa tan sols tapada amb una tovallola. Sap que l’estàs mirant i et dedicarà totes les atencions que pugui. Deixa caure suaument la tovallola a terra i es palpa els pits eròticament just abans de posar-se els sostenidors. Són de color negre i bastant transparents i sota d’ells encara s’hi endevinen els mugrons eriçats. Llavors es dirigeix a la calaixera mostrant-te el bé de déu de cul que té i en treu un tanga negre. En cap moment et dirigeix la mirada i això et posa a cent. Es passa el tanga per una cama, després per l’altra i mica en mica el va col·locant fins que està arriba just sota el seu cony. Llavors s’hi passa els dits amb plaer i s’acaba de col·locar la minúscula peça que li deixa a la vista un cul perfecte. Agafa unes mitges i se les posa suaument recolzant la cama sobre el llit. La vista que tens de les seves natges t’excita fins el punt que gairebé t’escorres, però aguantes un moment. La imaginació et vola i te l’imagines girant-se de cara a tu, apujant el panty fins just sota del tanga i tocant-se la poma que ja té humida fins assolir un orgasme brutal en què perd el món de vista. I llavors explotes. Quan obres els ulls tens els pantalons ben tacats, la mà enganxifosa i et sents brut.
Vas al lavabo. Pixes el que hauries d’haver pixat abans i et dutxes. Surts de la cambra de bany amb presses, entres a l’habitació, mires per la finestra i la veus que surt de la dutxa, però ara tens pressa. En Bobbi ja borda i si no el treus ràpid a passejar et deixarà el terra del menjador fet un desastre. Et vesteixes d’una revolada amb el primer que trobes i surts al carrer. Passeges el gos una estona fins que agafes fred. Tornes a casa a posar-te la jaqueta i recordes que en Bobbi no ha fet encara totes les seves necessitats. En tornar a sortir, la veus a ella. Et sorprens perquè va vestida tal com te l'havies imaginat. Li dius bon dia i es ruboritza, com si t'hagués llegit la ment...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tanta sort que davant la finestra de la nostra habitació hi ha un mur, pq sinó ja estaria amb la mosca darrera l'orella...

;)

Sa Roqueta

Anònim ha dit...

Ai, però la imaginació és més poderosa que qualsevol mur! :P

Gran relat i millor continuació de la història de l'altre dia (per cert, demano disculpes si l'autor es va sentir ofès entenent que estava comparant la història amb el link de Yonkis).

Espero frisós la tercera i última entrega d'aquesta trilogia, aquest cop des del punt de vista d'en Bobbi, on s'explorarà el complex món de la sensualitat canina.

Anònim ha dit...

M'ha agradat, sobretot lo de l'arma que ha de descarregar.

Andorra

Tatxenko ha dit...

Ostres, amb tants comentaris positius em fareu pujar els colors... ;)

PS: això d'en Bobbi ja ho pensaré...