dilluns, 7 de novembre del 2005

A la merda, senyors.


Doncs a la merda és on podeu anar tots els polítics blanencs. Tampoc caldrà que la busqueu massa, perquè ja hi viviu. L'entorn de Blanes és dels més bonics de Catalunya. Una doble badia entre el delta de la Tordera i Sa Palomera i entre aquesta i el port emmarca el poc que queda per veure. I tot el poble sota la muntanya de Sant Joan amb la torre que observa els desastres urbanístics que esteu permetent. Què fareu quan ja no us quedi ni un pam de verd per construir? Ah! Això ja no serà el vostre problema, vosaltres ja us heu omplert les butxaques permetent desastres urbanístics. I tots sou iguals: des del roig-verd que només pensa en fer carrils bici asfaltats fins el diputat a Madrid, on la veritat, ho fa millor que a Blanes, on si no fos per la tele, ja li hauríem oblidat la cara. I què dir del senyor alcalde del bon rotllo? Senyor bon rotllo, vostè era l'esperança per salvar el poble, però ha perdut el nord. Vostè mana o és manat? Està invertint en constructores? I els que no coneixeu Blanes pensareu, doncs l'oposició ho farà millor. Ja!!! L'oposició està formada pel Mariscal Ramos, l'home de la mà de ferro, el dèspota més gran de la història blanenca, i pel PP. O sigui que...

No us penseu que m'he desfogat de forma gratuïta, no... Blanes té un terme municipal petit, realment petit, només 1784 hectàrees. Busqueu les dimensions dels vostres pobles i dividiu entre la població que hi viu. Segur que a cap dels vostres hi ha tants habitants per metre quadrat, a no ser que sigueu de Badia del Vallès... I és que aviat ja serem 40.000 blanencs, als que s'hi ha de sumar les places hoteleres, de càmpings i segones residències que inunden tota una gran zona de l'expoble. Si mireu cap el fons de la foto, la zona on hi ha el riu, intuïreu que hi ha zona verda. No us emocioneu. Són els càmpings, a qui s'ha d'agrair que mantinguin els pins del barri dels Pins, aviat barri dels expins. Més cap a l'interior, hi ha camps de conreu a prop del riu, on es puteja als pagesos perquè abandonin la terra i se la venguin per construir-hi més. Però això serà més endavant. Quan els dos darrers "pilotassos" hagin reeixit. Un és la construcció d'un barri nou a la part superior de la carretera de Lloret. Diuen que hi podran viure 2.000 persones més. I l'altre pilotasso, aquest sí que ho és en tota regla, serà la reconversió del sòl industrial corresponent a l'antiga SAFA i on ara hi ha el Racó Blau i el Racó Verd en terreny urbanitzable i la capacitat per construir-hi molts més habitatges. I aquest fet sí que és denunciable. Una constructora ha comprat uns terrenys no urbanitzables a preu d'urbanitzables i ara pressiona per poder-hi construir. Doncs ben aviat ja començarà. Els qui no ho sapigueu, estic parlant del tros que hi ha entre la Plantera, la carretera vella de Malgrat, el Camping la Sardana i el carrer aquell que fa baixada i on ara hi ha un Mercadona.
Si almenys els preus dels pisos deixessin de pujar... Però no. Per tant, a la merda!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que això de l'urbanització incontrolada és, des del meu punt de vista, una de les pitjors epidèmies de la societat actual. I lo pitjor és que qui ho podria frenar, que són els ajuntaments, en són els primers interessats pq així tenen més ingressos.

NO ENTENC de cap manera aquesta necessitat de CRÉIXER, CRÉIXER I CRÉIXER!!!! No ho entenc, no m'agrada, i no sé com se pot solucionar!

Potser quan tot estigui col·lapsat i a punt de fer un pet la gent se'n començarà a adornar???????

Sa Roqueta

Anònim ha dit...

Home, és que a més del que es poden embutxacar donant concessions i requalificant terrenys, si creix la població això són més impostos per cobrar. Que després els serveis i infrastructures es quedin curts és secundari! Un parell d'obres mesos abans de les eleccions generalment aconsegueix tapar 3 anys i escaig de mala gestió.

Per sort el meu poble natal (La Bisbal d'Empordà) no és gaire turístic, tot i que està creixent força. I fa poc llegia que era la ciutat gironina amb més percentatge de sòl edificable construït, o sigui que poca destrossa hi poden fer, ja...