dimecres, 28 de febrer del 2007

Arriba el moment

Queda menys d'una hora per deixar la feina, córrer cap al pis, acabar de tancar les caixes pel trasllat, carregar el cotxe, anar al port i pujar al vaixell que em durà cap a Mallorca. Deixo enrera 18 anys de vida a Blanes i 9 a Barcelona. Espero estar més temps en el nou destí... En tot cas, ahir i avui (i tota aquesta setmana) sóc un sac d'emocions. Ahir a la nit vaig arribar al pis amb la llagrimeta als ulls perquè el canvi serà gros i, tot i que hi sortiré guanyant, deixo enrera (només físicament) els amics de tota la vida. Espero adaptar-me a la nova vida i trobar el camí per poder seguir gaudint sovint dels sopars, partidets de bàsquet i festetes amb la gent de sempre.
Ah, segurament deixaré d'escriure durant uns dies, fins que no trobi el ritme i l'estabilitat que el cos em demana!
A reveure!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixo de tanca etapes i començar-ne d'altres sempre fot una mica de cague. Pero aprofita el principa de la nova epoca, que tot et sera nou, tindras il.lusio pel futur. Pero un cop ja t'hauras assentat al nou lloc, potser et venen dubtes. A tothom li passa.
Vinga, que vagi be!!

Anònim ha dit...

Tatx, que finalment ho has aconseguit, i això de Fugir De Barcelona ja ha quedat enrere!!! De ben segur que t'anirà (us anirà) de primera: els canvis cap a l'ideal de vida sempre són bons.

Anònim ha dit...

A vegades dol quan veus que deixes enrera el passat; fins i tot arribes a enyorar algunes condicions de vida que et semblarien impossibles. Però el que compta és que sigui per avançar.

Com bé diu granjolina, finalment has aconseguit el que volies. No tot serà perfecte, perquè a vegades cometem l'error d'idealitzar els objectius, però segur que serà per millorar!

Salut, i no us oblideu de nosaltres!!!

Anònim ha dit...

Molta sort, Tatxenko.

I no et deprimeixis gaire per la realitat d'aquelles terres...

Mireia ha dit...

Sort amb la feina provisonal nova Tatxenko, i que ben aviat sigui definitiva, "sa madona loca des Puig de Sineu per posar sa lloca posà s'homo seu" :) un petonàs.

Anònim ha dit...

Molta sort Tatxenko,

En quant a Blanes, si hi ha quelcom interessant t'ho faré arribar. Ara, endavant amb la teva nova proposta de vida.

Sort

R. Senserrich ha dit...

Res, si no es creuar un ocea no es fer un canvi vital. ;-)

Molta sort!

(cony de teclats gringos sense accents...)

Anònim ha dit...

sort company! records a "es molinar"