dimarts, 6 de febrer del 2007

A en Carod no el reconeix ni la mare que el va parir

Mans netes i aire fresc és el que calia a Catalunya fa un temps quan el president Pujol va plegar i molts estàvem farts de les corrupteles, opacitat, manca d'empenta i conservadurisme de CiU a la Generalitat.

Mans netes i aire fresc és el que cal a Barcelona des de fa temps degut a les corrupteles, opacitat, manca d'empenta i especulació del tripartit PSC-ERC-ICV. Si els d'Esquerra es troben còmodes amb el model actual, llavors només queda la solució de votar CiU. La llàstima és que aquests, pel que sembla només podrien governar amb els peperos perquè els d'Esquerra així ho volen. (entrevista al Periódico on en Carod diu que ERC sempre ha governat BCN amb l'esquerra i que una altra solució alteraria el panorama polític, és a dir, que ja li va bé l'actual govern municipal en mans de qui està).
Mans netes, caretes fora i AIRE FRESC (a Barcelona també!)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És un problema d'honradesa política. Són uns indocumentats del copon.

Ah, no em crec que estiguis fresc com una rosa. Segur que tens símptomes gripals però no estàs disposat a admetre-ho ;-)

Anònim ha dit...

Dona la sensacio que els actuals dirigents d'ERC son uns infiltrats del PSOE i que han seguit una estrategia a molt llarg termini.
Ara sembla que han fet una mica de soroll amb la tercera hora pero res, aquests per assegurar-se un plat calent de llenties vendrien la seva mare si calgues.