dijous, 27 d’abril del 2006

Senat o futbol?

Mentre els membres del poble ras estàvem embadalits davant el televisor per veure si el principal referent en la religió amb més adeptes del segle XXI aconseguia batre el Milan, els nostres dirigents... feien el mateix. No importa que tinguessin feina. Ni tan sols importa que la seva presència fos bàsica per aprovar una llei. I tampoc és important que la llei fos d'un tema tan crucial com la reproducció assistida. El que importa és veure com 22 privilegiats xuten una piloteta per intentar posar-la en una porteria. O algú es pensa el contrari?
Qui són més importants, coneguts i poderosos: els membres del Barça (jugadors, cos tècnic i directiva) o bé els membres del Senat espanyol? Em sembla que no hi ha color en aquesta pregunta. O bé, sí que n'hi ha: blaugrana.
Jo des d'aquest humil blog demano poder saber el nom de tots els senadors que van preferir el futbol a la votació de la llei per poder-ne demanar la dimissió. No perquè sigui un fan de la Llei en qüestió (que té la seva complicació ètica i moral) sinó perquè són una colla d'impresentables.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb tu, independentment del que pensi de la llei en si.

De totes maneres, espero que si el partit hagués estat del Barça de bàsquet pensessis el mateix...

;)


Marc

Anònim ha dit...

Per cert: pensa que no tothom té accés a la Vanguardia, encara que sigui gratuït. Podries buscar alguna alternativa, com alguna agència de premsa, p.e.

Marc

Tatxenko ha dit...

Ostres, no sé si són pitjors els polítics o els periodistes... La notícia no surt enlloc més (o sóc incapaç de trobar-la). Tan sols Europa Press anunciava ahir que es votaria la Llei al Senat:
http://www.vilaweb.cat/www/ep/noticia?noticia=1859826
Sembla que el PP havia aconseguit canvis en la Comissió del Senat de la llei i ahir s'havia de votar perquè aquests canvis no fossin efectius i es tornés a la llei original sorgida del Congrés. Osti! Si els canvis que havia fet el PP els semblaven bé hi podrien haver votat a favor. I si no els semblaven bé, és motiu de targeta vermella prioritzar el Barça a evitar que això passés.

Sóc incapaç de trobar més enllaços. Ens haurem de creure la Vanguardia... Perquè ningú més en parla????

Anònim ha dit...

He vist que també en parla un (altre) diari espanyol:

http://www.elmundo.es/elmundosalud/2006/04/27/industria/1146126590.html

Marc