dimecres, 31 de gener del 2007

Barzelona 2007 (dosmilsiet)

No us espanteu:

-Ascutxa, qué ara dissen qué el Kévin tindrá qué fé una hora més de castellá a l'ascola. Qué bé, no?
-No me jodas! Amb lu qué ens ha custat aprender a parlá catalá y ara els nostrus fiys no pudran aprendre'l com nusaltrus.
-Uy sí! Con la d'horas qué he tingut qué fer per sacar-me el nivey C ("ze") de catalá y ara resultará qué no és necesari...
-Saps la teva prima de Palma? La Juana? pues ella té el nivey "ze" de catalá y mai ha hablat amb catalá. Qué fuert! Y el seu pare, el Pedro no el té y siempre parla en mallorquí y casi no sap hablá en español... Y ara bé el montilla este que habla catalang pitxor que nusaltrus y diu que el Kévin habrá d'aprender més castellá. Estic hasta los collons de estos del Carod que ahora dicen que volen la independència y después permeten que el Gobierno de España campi a les seves antxes per Catalunya. Qué nusaltres nus hem asforsat molt y ara resultará que no sirve per res saber catalang!
-Pues amb aquest decret si hasta ara en Kevin tenia problemes amb el catalá, ara ya no sé qué fará...
En Kevin apareix a escena:
-Ascolta Kevin! Qué ya t'han dunat les notas? Has aprobat catalá?
-Oye, estoy hasta los cojones de que me habléis en dialecto. Por mucho que os esforcéis no pienso aprobar nunca catalán, que es una imposición y no sirve para nada más que para reírme de vosotros y de la pilingui de la profe de Lengua catalana.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hi!, i la yessi? marcant tanga hyundai segurament...

Anònim ha dit...

Sense comentaris, més clar que l'aigua... Bé, t'agafo la idea per fer un post per demà. Ho sento, però l'assumpte és d'una dimensió que no puc resistir la indignació.

Tatxenko ha dit...

lte: no capto el tema tanga hyundai... :(
EVA (El Votant Anònim): CANYA!!!!

Jordi Arrufat ha dit...

Unga unga unga!
Me n'he enterat pel teu bloc!

Quan treiem les destrals de guerra?