dijous, 18 de gener del 2007

Fora de casa!

Llegint el Periódico he trobat aquesta notícia candidata a guanyar el premi a l'absurditat. Resulta que un home (podries ser tu mateix) té un pis a l'Eixample. Aconsegueix fer-ne fora la llogatera per instal·lar-s'hi a viure. Quan ha buidat la casa i està prenent mides per reformar-la es troba que hi han aparegut uns nous inquilins que diuen que estan pagant un lloguer i que ell no pot entrar a la casa. L'amo actua correctament i truca els Mossos que diuen que és la paraula d'un contra l'altre i que per això no poden actuar. L'amo posa una denúncia i demostra que ell és el propietari. Us recomano que acabeu de llegir com segueix la història perquè és realment al·lucinant.
Què faríeu vosaltres si us trobéssiu en la situació de l'amo?
Què faríeu vosaltres si us trobéssiu en la situació dels inquilins i realment us haguessin timat al llogar-vos el pis?
Per què tenim una policia i una justícia tan incompetents?
Quan es triga a saber qui és l'amo d'un pis? 5 minuts o 2 mesos?
En tot cas, valdrà la pena seguir el desenvolupament de la història per saber si cada cop que sortim de casa haurem de resar per no trobar-nos-hi algú a dins en tornar...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Tal com ho expliques he entès que els dolents de la història eren els d'una immobiliària sense escrúpols, que hauria llogat el pis d'aquest home a uns pobres desgraciats.

D'altra banda... ¿la paraula dels veïns, que van veure com els intrusos fotien la porta a terra i envaïen l'habitatge, no compta per a res? Ja serien dues paraules contra una.

Tatxenko ha dit...

Tens raó. No s'acaba d'interpretar bé, per això cal llegir la notícia (que tampoc acaba de deixar-ho clar, és més, el meu nas de Sherlock em diu que tot ve de l'anterior inquilina que s'està aprofitant de la situació.)
Per altra banda, tendeixo (clarament) a creure`m la història de l'amo i dels veïns i no entenc de cap manera que no només hagin foragitat els intrusos sinó que no els hagin detingut.

Anònim ha dit...

Tot plegat és al·lucinant, sembla el món al revés! No sé si aconseguirà gaire res sortint a la TV... Potser li hagués anat millor aprofitar algun moment en què no hi hagués ningú, fer obrir el pany a un manyà, i canviar-lo allà mateix. És trist, però per la via legal es pot estar mesos esperant...

Tatxenko ha dit...

Això de dur el manyà ja ho va fer, però va voler fer-ho legal i es va fer acompanyar dels Mossos que van veure que els xilens no tenen papers, van dir que millor que no canviés el pany i que fotés el camp de casa seva. Avui la Vanguardia en parla molt i es veu que als okupes aquests el màxim que els pot passar és que d'aquí uns 4 mesos o 1 any els fotin fora i hagin de pagar el cost del judici (si no es declaren insolvents). En canvi, si el propietari entra a casa seva poden acusar-lo de mil i una coses. El món al revés.
I, amb tot, encara no acabo d'entendre perquè si, són il·legals, no els facturen en el primer avió cap a Xile...

Anònim ha dit...

En aquests dies, han estat molts els què han denunciat casos similars. Escoltava a la radio un ciutadà de Calella de la Costa, un cas similar. Li han pres el pis per l’article 13. Però com que te la llum tallada, fan foc al menjador, amb la qual cosa, els bombers han hagut d’intervenir en diverses ocasions. Tot plegat una veritable bogeria.
Salutació des de Blanes, i gràcies per la inclusió del meu blog en el teu. Ja estem lligats perquè des de fa dies, tu també ets en el meu, i et segueixo, es clar.
Siau

Anònim ha dit...

Aixo es molt fort! Ja ho he llegit a diversos llocs; ara, a sobre, els okupes volen denunciar el propietari per no respectar la seva intimitat! Aixo es kafkià! Jo anava alla amb un bat de beisbol i els fotia fora pero rapid.
Jo no entenc com en aquests casos no va la poli i els fot fora de casa i dins de la preso.

CdeCarabassa ha dit...

Heu feu un cop d'ull a:
http://cdecarabassa.blogspot.com/