dimarts, 19 de desembre del 2006

Quines coses que els passen...

Resum de la conversa telefònica que van tenir l'exalcalde d'Andratx, Hidalgo, i el Conseller d'Interior del Govern Balear, José María Rodríguez el dilluns mateix de les detencions a les 8:11 del matí. Ho he trobat aquí. No us la perdeu. Els han enganxat!!!!!

- Hidalgo: Si, buenos días.
- Rodríguez: Eugenio buenos días soy José María Rodríguez, no te preocupes ya tengo yo articulada una cosa, lo que ocurre es que hemos de esperar a ver que nos dicen ¿no?, porque tampoco no… la información es que sería hoy, pero no sé, hay que esperar acontecimientos.
- Hidalgo: Por eso a ver, vamos a estar tú y yo, no sea que…
- Rodríguez: Efectivamente.
- Hidalgo: No sea que nos hayan…
- Rodríguez: Metido el miedo en el cuerpo. Efectivamente.
- Hidalgo: Yo estaba pensando José María, tú sabes que, yo hoy a las 7 ya te llamaba.
- Rodríguez: Tenía el móvil apagado.
- Hidalgo: Porque claro también pensamos, habíamos dicho antes de hablar la conversación última, que a las 11 de la mañana quedábamos hoy en el gabinete de presidencia, el presidente, tú, Perera* y yo, si mal no recuerdo.
- Rodríguez: No pero, esto tenemos que hacerlo, es que yo tengo que llamar a Perera ahora.
- Hidalgo: Llámale.
- Rodríguez: Para decirle que esté pendiente a ver que pasa, Porque claro, yo tampoco, a ver si me comprendes, lo que sabemos, no sabemos de qué va el tema. Entonces bueno. Yo creo que todos lo que tenemos que hacer claro, hay que esperar a que mueva ficha, que tiene que mover ficha, si no mueve ficha no pasa nada.
- Hidalgo: Claro por eso yo creo que si yo oigo alguna noticia, la oirás tú antes o igual que yo.
- Rodríguez: Yo lo que pasa es que yo tengo mi móvil abierto para siempre igual que tú y nosotros cada x tiempo nos iremos llamando, me oyes, si acaso.
- Hidalgo: Tú de todas formas prepárame la instancia.
- Rodríguez: No te preocupes está preparado todo.
- Hidalgo: Y la instancia de baja en el partido.
- Rodríguez: No te preocupes, con que lo diga es suficiente. Lo que pasa es que hay una cosa, voy a hablar con Perera, me oyes, para preparar, para que esté pendiente, para coger el auto en mano, porque también hay que ver qué dice, me oyes.
- Hidalgo: Exactamente.
- Rodríguez: Tú suponte que todo el material vaya en contra del otro, hay que mirar esa situación también.
- Hidalgo: Claro, no sé yo que los dos estamos en el mismo paquete.
- Rodríguez: Bueno pero vamos a esperar.
- Hidalgo: Perdona que no me he interpretado bien, en el mismo barco, tú y yo de partido,…
- Rodríguez: Si pero quiero decir con esto que sea el director general y no seas tú, me explico.
- Hidalgo: Por eso.
- Rodríguez: Si el cargo va contra aquel, nos toca de refilón pero no es igual, eh!
- Hidalgo: Y aguantaremos a ver cómo salen las cosas.
- Rodríguez: A ver cómo salen las cosas.
- Hidalgo: Yo espero noticias suyas
- Rodríguez: Un abrazo, adiós amigo, adiós.
- Hidalgo: Adiós


*En Perera és l'advocat de tots els peperos balears que tenen problemes amb la justícia i qui finalment s'encarrega de la defensa de l'Hidalgo...


D'aquest tros de conversa es dedueixen dues coses:
1. Sabien que els investigaven encara que no sabien ben bé com ni per què (deuen tenir tantes coses per amagar...)
2. L'operació Voramar aquesta no hauria de centrar-se només a Andratx. Hi ha molta merda sota les estores, encara.
Finalment, és absolutament esperpèntic, vergonyós i delirant que cap conseller o el mateix President del Govern Balear hagi dimitit. Ni tan sols accepten que hi hagi indicis de delicte. Com bé va dir en Matas, això ja fa tuf de 11-M: Tothom veient la veritat i els del PP negant-la. Si una desena part d'això ho hagués fet un altre partit el PP ja hauria tret els tancs al carrer...

4 comentaris:

Unknown ha dit...

En general la classe política em semblava ja prou lamentable i cada dia que passa m'ho sembla més, independentment del partit polític al que estiguin afiliats.

Ara bé, les declaracions d'aquests impresentables de Mallorca em semblen espectaculars, com pots negar que t'han enxampat, que surti la conversa gravada i seguir negant-ho .... no m'ho explico. La gent té molt poca vergonya que hi farem, perquè clar aquí dimitir no dimiteix ni ma mare .... quin país!!!!!!

I seguint amb els polítics, ahir a part d'aquest affair, hi va haver dues altres declaracions molt interessants i d'un "gran nivell", em refereixo d'una banda a les del portanveu del Partit Popular al Congrés fent referència al tracte del govern a la crisi d'Air Madrid (no en diràs res Tatxenko?), deia Zaplana que el tracte que se'ls ha donat als viatgers ha estat tant dolent pel fet que són sudamericans.

Em sembla d'una gran irresponsabilitat per part del partit de l'oposició fer unes declaracions d'aquests tipus tot i que en el PP no són inusuals per desgràcia.

I en segon terme les declaracions del president del PP de les Canaries "criticant" al partit socialista podeu llegir-les a la web de la SER per exemple perquè prefereixo no reproduir-les.

Tatxenko ha dit...

Hombreeeee!!!!!!

Benvingut david!!!!

Tens tota la raó. Els polítics en general són uns impresentables i tenen uns collons que se'ls trepitgen. Començant pels dels partits grans i acabant pels dels semiextraparlamentaris. Molt patètic. Em tenen deprimit. Però els del PP ara mateix són els campions amb molta diferència. Abans, en l'època GAL, els caradures eren uns altres...
El tema d'Air Madrid és una mostra de tercermundisme, sobretot dels amos de la companyia que són uns màfies del 15, però també del "Gobierno apañó" que sabia com funcionava aquesta suposada companyia des de fa temps i no se'ls ocorre res més que tancar-la de cop i abans de festes. I no vull deixar de banda la ingenuïtat dels usuaris: tothom sabia que Air Madrid era sinònim d'incompliments, retards, no-manteniment dels avions, inseguretat, cabrejos, etc. i que el risc de volar amb ells era més que evident. En tot cas, la culpa no és de l'usuari sinó de l'empresa i de l'Estat per permetre que uns pirates de l'aire actuïn com ho han fet durant tant de temps.

Anònim ha dit...

Hola Tatxenko!!!
Ja he fet els deures, i aparcant una mica l'anglès on-line m'he llegit tot el blog. I t'he de felicitar, perquè m'has fet riure i emocionar a parts iguals (encara que no en tots els temes estava d'acord del tot...). El blog té una nova fan. I records a Sa Roqueta!

Tatxenko ha dit...

Osti granjolina!!!!!
Welcome to the blog!!!

En sèrio que t'has llegit TOT el blog???? Si és veritat, jo vull una feina com la teva!!!!

Bé, seguirem en contacte per aquí i quan discrepis, ja ho saps: fot una mica de canya que sempre va bé!

Salut!