dilluns, 19 de març del 2007

Uep! Com va?

Fa uns 20 dies que vaig aterrar a Mallorca i ja estic trobant una mica el meu espai. Res, que tot va molt bé. Excepte la dona, que la tinc per can Fanga i encara trigarà un meset a venir a fer-me companyia, la resta ho porto bastant bé. No m'he aprimat, segueixo menjant raonablement bé, faig una cara saludable, segueixo sense afaitar-me massa sovint, em dutxo cada dia i ara tinc la casa en obres.
Sé que no heu pogut dormir pensant com me les hauria per unes terres tan inhòsPPites, però us he de dir que els queden quatre telenotícies. He fet una enquesta entre amics, coneguts i saludats. Si fos pels vots dels amics, el PP seria gairebé extraparlamentari. Entre els coneguts pot ser la tercera o quarta força més votada, i entre els saludats no obtindrà la majoria absoluta. Llàstima de la resta de gent que no em saluda... Maleducats!
Només arribar a la casa on visc, vaig trobar tres fulletons de propaganda: una excursió a la muntanya, la presentació pública del candidat a batle d'Unió Mallorquina i la presentació pública del candidat a batle del PP. El d'UM ja ha renunciat abans de presentar-se (massa jove, inexpert, bona persona i ha sucumbit a les pressions peperes per no trobar gent per omplir la llista) i el del PP sembla que pot ser l'únic candidat, ja que les forces d'esquerres i nacionalistes tenen molts candidats per ocupar totes les places excepte la de cap de llista. Serà el primer cop que deixo d'anar a votar? Faré vot nul a l'estil abertzale? I jo que creia que la situació de Blanes ja era prou complicada...
Bé, a veure si em reenganxo al blog, que tinc moltes coses per explicar!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!!!
Notícia d'última hora: Pareix que els independents d'esquerres i nacionalistes de Mancor tindran cap de llista! Divendres es confirma i tot pareix indicar que pot estar MOLT BÉ!

Per cert, com que no t'afaites massa sovint??? Com havíem quedat???

;)

Sa Roqueta

Anònim ha dit...

Ben tornat!!! Ja tenia mono de llegir el teu bloc.

Per cert, veient la seguretat del comentari de Sa Roqueta, ja està clar que hi haurà almenys 2 llistes. Només faltaria que, a sobre d'estar governats pel PP, no es pogués triar!

Tatxenko ha dit...

Hola sa Roqueta!!! Doncs espero que estiguis ben informada perquè ja em veia desempadronant-me... ;)

Votant anònim: a partir d'ara procuraré ser més constant. I sí, espero que hi hagi una segona llista...

Josep Lluís ha dit...

Salutacions des de Blanes, ja era hora que et viéssim per aquí, se’t trobava a faltar.
Salut i força...ADSL