dimecres, 1 de juny del 2005

Una de "fets i gent"

Hospitalitzada una jove turista que va ser atacada a Artà per un ase que la volia muntar
Hores abans l'animal, en un atac de fogositat, matà dues ovelles d'una finca veïna
J.J. Palma.

Res a veure amb Platero y Yo. El protagonista d'aquesta història és un ase d'Artà, fogós i temperamental, que en les darreres hores ha intentat muntar dues ovelles i una turista alemanya, amb resultats desastrosos en ambdós casos. Les dues primeres moriren per les escomeses de l'animal i l'estiuejant ha hagut de ser hospitalitzada, amb mossegades als braços i cops.
L'equí, un exemplar jove, és propietat d'un resident alemany que viu en una finca de la zona de Son Catiu, a Artà. «Està molt aviciat, sempre li donen xocolatines i és molt popular. El que passa és que mai ha estat amb una femella i està molt excitat», comentà ahir un veí. En la nit de dimecres s'escapà de la finca i es va ficar en una altra, on hi ha ovelles. Va intentar muntar un dels ovins, i lògicament no ho aconseguí. Després la va emprendre a mossegades contra la víctima, que morí i va repetir amb una altra ovella, que també va morir.
El propietari dels terrenys contactà indignat amb l'amo de l'ase, que es disculpà i l'indemnitzà. Ahir matí l'animal aglapí una jove que practicava fúting. Es tracta d'una turista alemanya. L'exemplar tornà a escapar-se i es llança sobre ella. L'esportista, aterroritzada, començà a cridar i l'ase va tractar de muntar-la. Els crits de la jove alertaren un veí, que va córrer a socórrer-la. La jove, de 30 anys, presentava mossegades en ambdós braços, així com cops i esgarrapades en diferents parts del cos.
La Policia Local d'Artà i la Guàrdia Civil foren informades de l'incident i l'animal ha estat traslladat a la canera municipal. La dona, ferida, va ser atesa a l'hospital de Manacor.
Aquí podeu comprovar-ho: Diari de Balears 27-5-05
A hores d'ara, la noia ja ha sigut donada d'alta i l’ase ja ha estat retornat a l'amo (segurament algun de vosaltres ja se l'hauria carregat...). En tot cas, sovint la realitat supera la ficció, no trobeu?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Efectivament company, jo ja me l'hauria carregat, com quan un gos mossega un nano pel carrer. De totes maneres, si no el maten, com a mínim que hi facin alguna cosa perquè no hi torni: que el castrin, o que el facin servir de semental, a veure si es relaxa...

Marc

Tatxenko ha dit...

Veig que t'has sentit al·ludit amb el comentari... Abans de matar-lo, el que haurien de fer és deixar de donar-li xocolata (diuen que excita, no?), tancar bé la finca, o les opcions que comentes. Per cert, parlant de notícies extravagants us en recomano una que vaig llegir en el blog de l'egocrata: http://ego-marx.blogspot.com/2005/05/esto-si-que-es-no-ceder-al-chantaje.html#comments
Fa poc van trobar dos soldats japonesos en una illa de les Filipines que encara no s'havien rendit des de la fi de la 2a Guerra Mundial... Val la pena!

Jordi Arrufat ha dit...

Aquest post ha fet reduir dràsticament el nivell de seriositat que tenia aquest blog....

Anònim ha dit...

Que consti que això normalment no passa a Mallorca, és cosa dels alemanys! (Barco de rejilla!!!)
Els ases i someres mallorquins i mallorquinitzats són molt civilizats! El que han de fer és donar-li una bona somera i que disfrutin tots dos! Què és això "d'aviciar un ase i donar-li xocolatines" no és molt normal... Així va el món...

Sa Roqueta

Tatxenko ha dit...

La meva intenció no era fer un blog "seriós", sinó un blog que reflectís "més o menys" el meu estat d'ànim, les meves inquietuds, els meus interessos, les meves anades d'olla...
Crec que ja hi ha prou coses serioses a tot arreu com per fer un blog seriós. I no et queixis massa o passaré a censurar missatges crítics amb mi. ;)

Anònim ha dit...

Veig que hi ha moltes similituds entre ases i éssers humans. La pregunta: per què un alemany vol tenir un ase? Que el te, com a animal de companyia?

Andorra