dimecres, 16 de novembre del 2005

Imagina un matí

Són les set del matí. Tens ganes de quedar-te estirada al llit. A les fosques. Persianes baixades, llençols de franel·la, flassades gruixudes i calentetes… El suplici de llevar-se és massa gran. Cada matí és massa dur. Quan el despertador ha sonat els tres cops de rigor aconsegueixes, en un esforç sobrehumà però desgraciadament quotidià, desempallegar-te del benestar que sents allà dins. En comptes d'obrir el llum com fas cada matí, et dirigeixes a la finestra, corres les cortines i puges la persiana lentament. Et fixes amb la claror que entra des de fora. Et fa mal als ulls i els mig acluques. Quan els obres, veus el veí de l'edifici del davant que t'observa. No és gaire lluny. Potser uns 15 o 20 metres. Fa cara de sorpresa mentres et mira. O potser t'ho ha semblat. Et dirigeixes cap a la dutxa arrossegant els peus fins que, en arribar al mirall del lavabo t'adones que la camisa de dormir, ja de per si translúcida, deixa el teu pit dret a l'aire. Entres a la dutxa i et connectes a la vida en notar el primer raig d'aigua massa freda sobre la teva pell. L'impacte t'eriça els pèls del cos i et provoca un petit tremolor. A mesura que l'aigua es va escalfant tornes a una situació de plaer. Mentre t'ensabones totes les parts del cos et torna a la ment la cara del veí. Segur que t'ha vist els pits. Per això feia aquella cara d'entre sorprès i embabat. Aquest pensament t'excita moltíssim. T'ensabones suaument els pits i fas córrer els teus dits per tot el cos fins que arribes al sexe. Et notes humida, i no és per l'aigua que raja de la dutxa. Els mugrons se t'ericen i notes que aviat flotaràs. La capa d'aigua que t'envolta es transforma en un aïllant del món exterior. El goteig sobre el teu cos es converteix en el que sents asseguda al sofà de casa un dia de pluja amb la llar de foc encesa. Cada cop vas perdent més la realitat de vista. El cos se t'escalfa, la sang et bull, els dits no s'aturen i els orgasmes es repeteixen fins que, esgotada, surts de la dutxa fent passos insegurs. Et tremola el cos i et sents estranyíssima. T'eixugues, t'envoltes la tovallola al cos i tornes a l'habitació.
Només entrar el veus. T'ha estat esperant. Notes la seva mirada però no el busques. Tan sols deixes caure la tovallola sobre el llit. Et refregues una mica els pits i et poses els sostenidors. Llavors t'ajups davant els calaixos de l'altra banda de l'habitació i en treus el tanga negre que tant t'agrada. Te'l poses de la forma més lenta i eròtica que pots. Per posar-te les mitges recolzes el peu a sobre del llit, de forma que quedes d'esquena a la finestra. T'ajups convençuda que tens la mirada del veí clavada a les natges. T'excites moltíssim mentre suaument puges les mitges pel camal fins a col·locar-les just per sota del tanga. Primer una cama i després l'altra. I després, girada de cara a la finestra amb la mirada perduda, t'acabes de pujar el panty fins per sobre del tanga sense evitar el contacte dels dits amb el teu sexe que palpita fortament. Busques una brusa blanca lluny de la mirada del veí mentre t'imagines com es corre. Mentres et cordes els botons de la brusa observes que has de marxar corrents perquè se t'ha fet tard. Et poses la minifaldilla que millor et queda, et perfumes a corre-cuita i surts disparada al carrer. Quan surts, el veus a ell que surt vestit en xandall a passejar el gos. -Bon dia! - et somriu. I tu, encara excitada, tan sols li mig-somrius mentre el cos et tremola. I no saps si et tremola d'excitació o de fred, ja que t'adones que t'has vestit d'estiu en ple mes de desembre.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona, la història!

A mesura que anava llegint-la, temia que això acabés en una mena de desafiament com el que apareixia a Yonkis.com fa un temps. El tema consistia en una història semblant (tot i que més explícita) al final de la qual se't demanava d'aixecar-te i preguntar-li qualsevol cosa a la primera noia que veiessis.
No hi hagués hagut cap perill de fer-la empassegar, però la veritat és que si m'hagués vingut alguna noia de l'oficina a preguntar-me qualsevol cosa, hauria trigat una estona a reaccionar i contestar-li coherentment... :S

Anònim ha dit...

Tot buscant, buscant, he trobat la historieta en qüestió: el desafío de Peppsy

(Disclaimer: conté imatges poc adequades per a ésser visualitzades en un entorn laboral. Qui avisa no és traïdor)

Tatxenko ha dit...

Acabo de llegir aquesta història de "yonkis" (tela amb la pàgina...) i no té res a veure amb la meva (espero), ja que m'ha costat entendre-la i tot. No pel que s'hi diu sinó pel "com". A part de que es podria considerar pornografia pura i dura... I jo no pretenc anar per aquest camí. Ara bé, si els efectes són els mateixos, doncs... no sé, cadascú que faci el que pugui!
Salut i... a treballar, ganduls!

Anònim ha dit...

Veig que tornes a les "andades"! No te deus haver inspirat amb les vistes que tenim del nostre pis, no???

La historieta està molt bé, tindrà continuïtat??

Sa Roqueta

Anònim ha dit...

Vistes? Quines vistes?

Felicitats per tornar a les andades.

Andorra