dijous, 25 de maig del 2006

Tornen els del bigoti i el tricorni

Davant l'allau d'assalts a urbanitzacions i cases aïllades i vista la pobresa de recursos de la nostra policia autonòmica, el magnànim ZP ha decidit marcar-se un punt i ha anunciat que 367 nous guàrdies civils vindran a "protegir-nos" dels lladres. Ohhh, gràcies senyor ZP! Alerta, perquè CiU demanava que vinguessin uns 1000 efectius de les Espanyes només per la província de Tarragona... I jo em pregunto, per què collons serveixen els Mossos d'Esquadra, si a l'hora de la veritat s'han de demanar reforços a Espanya? No hi ha prous candidats catalans que vulguin ser policies o bé no hi ha prous recursos econòmics per crear i mantenir una plantilla més àmplia i més equipada? El nou Estatut arreglarà el tema dels recursos econòmics? No volem ser autosuficients? No hauríem de poder resoldre nosaltres mateixos aquests problemes?
La veritat, si jo fos la Consellera d'Interior duria un cabreig monumental: com que la policia de fireta que dirigeix (prou bé, per cert) no és capaç de resoldre aquest petit problema, cal demanar ajuda al "primo de Zumosol" perquè ens tregui les castanyes del foc. Si no podem frenar una colla de lladres, per molt violents i ben entrenats que estiguin, què pot passar si mai Barcelona es converteix en objectiu del terrorisme islamista? Val més no pensar-hi... I tornant al tema, l'Estatut aquest que hem de votar, què en diu d'això??? Tindrem més pasta per evitar fer ridículs d'aquesta mena?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb el nou Estatut, en cas que s'aprovi, tot continuara igual. Aquest es l'objectiu, fer molt de rebombori per a que tot continui igual.

Tatxenko ha dit...

Sí, tot igual però amb el nivell d'autoestima per terra, després del lamentable espectacle dels nostres polítics...