dilluns, 18 de juliol del 2005

Una petita Barcelona????

Aquest cap de setmana he anat a Blanes després d'un mes sense posar-hi els peus. I la veritat és que m'he horroritzat. Noves estructures d'edificis en construcció allí on hi havia un bosc, i moltíssima gent per tot arreu. Ha sigut horrible.

El poble (millor dit, ciutat) estava col·lapsat pels cotxes i per la gent. A totes hores gent. A quarts de 10 de la nit problemes per trobar taula al bar de sota de casa. A quarts de dotze del matí es feia impossible trobar un racó per estendre la tovallola a la platja, on l'aigua estava bruta i plena de meduses. I tot per la gentada que hi ha al poble. Segons les darreres informacions som més de 37000 habitants censats. Ho trobo una animalada. Quan feia primer de BUP recordo que vam arribar a 21000 habitants i ja ens posàvem les mans al cap... I a més, s'ha de tenir en compte que hi ha moltíssims apartaments que són de segona residència. Tot això, més els estrangers que estan en càmpings o hotels i la gent que ve a passar el dia a la costa, fa que aquests dies, sense exagerar, a Blanes hi haguessin unes 150.000 persones pul·lulant pels carrers. I el poble segueix essent igual de petit que sempre.

El resultat és una aglomeració similar a la del portal de l'Àngel de Barcelona els dies de Nadal. I la festa major, amb el concurs de focs de 7 inacabables dies i milions de visitants és la setmana que ve... O sigui, que millor que als qui no se us hagi perdut res al sud de la Costa Brava, us quedeu a casa vostra i no vingueu, que vull una mica de tranquilitat durant el cap de setmana.

I si els amos dels bars, restaurants i xiringuitos es piquen, doncs que es rasquin, que a mi m'han destrossat el poble i també tinc dret a queixar-me.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hoooooolaaaaaa!

Acabo de llegir els posts que vas fer sobre el casament: unes descripcions fantàstiques. T'informo que els acabo d'imprimir i que acabaran a l'album de fotos!

;)

Marc

Tatxenko ha dit...

HOoooooooooooooooooolaaaa Marc!!!!!

Ostres, em sento afalagat! Sortiré a l'àlbum!!!! Si ho arribo a saber em colo en el creuer i us faig unes cròniques del viatge de nuvis... ;)

Espero que aterreu bé, després de dues setmanes de kit-kat...

Anònim ha dit...

Francament, venir a treballar aquest matí ha estat un trauma dels grossos... Si m'haguessin dit que havia d'anar a fer de manobre, o a condeir bestiar, no m'hagués fet ni la meitat de mandra!

Marc