dimarts, 15 de novembre del 2005

Osti tu!

Per un cop a la vida, puc dir que algú que llegeix (o llegia) aquest blog (i amb qui he compartit pis) publica opinió (no una carta al director) al diari més important de Catalunya. Doncs això, avui estava fullejant la Vanguardia i... osti tu, qui tenim aquí?
Felicitats Carol! (ja explicaràs a què ve la propaganda que li fas a en Torcal...) ;)
PS. Què voleu que us digui. Sempre fa il·lusió veure que algú proper arriba tan lluny, no?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Darrerament tot de gent que coneixes surt als mitjans de comunicació (també en Raül, te'n recordes?). Quan t'hi veurem a tu??
;)

Tatxenko ha dit...

Em sembla que abans que jo hi sortiràs tu... ;)

Anònim ha dit...

hola, guapíssim. sí que feia uns tres mesos bons que no hi passava per aquí! PUes moltíssimes gràcies. aquest migdia he arribat al curro i m'he enterat de la publicació pels col·legues (no ho savia), de seguida he escrit un mail massiu convidant a birres on juraria que t'hi havia posat (deu haver pillat en jordi, doncs)... i després això ho ha aprofitat algun programa de merda per fer spam amb la meva direcció (grrr).
la cosa dels articles a LA VANGUARDIA ve filtrada pel Requejo. Tú li envies a ell, i si està d'acord, ell ho envia a La vanguàrdia, i si és convenient, ho publiquen. Jo sóc tan ruc que no ho he provat fins ara... UN MES ABANS D'ANAR A L'ATUR!!! fixa't si sóc animalota!!! Bé, nano, moltes gràcies per tot, per adonar-te'n, per les felicitacions i per tot. Segueixo trobant-vos molt a faltar... aquests dies especialment, que faig "càsting" d'habitació i estic veient cada Freak... Una abraçada

CAROL

Anònim ha dit...

ah, sí... la "propaganda" que li faig (grrrrr!!!) és perquè si no, no es lícit utilitzar la SEVA enquesta. chimpún

moi un altre cop

Jordi Arrufat ha dit...

Castings d'habitació?
Freaks?

VOLEM UN KAROLBLOG!!!

I moltes felicitats per l'article, jo també estic orgullós de tu!

Tatxenko ha dit...

Ànims amb les entrevistes. Segur que trobes algú més o menys "normal". És a dir, que pagui cada mes i no sigui un psicòpata... Hehe...

Bé, i ànims per trobar una feina més o menys bona per quan s'acabi el xollo que tens ara... ;)