dilluns, 3 d’abril del 2006

Que vénen els xaves!

Teniu el mateix comportament que els cargols però a l'inrevés. Quan el sol comença a brillar amb força sortiu desesperats de la ciutat, enfileu l'AP7, la C32 o les autopistes que van cap el sud i ens inundeu els pobles de la costa. Afortunadament, no sou tan llefiscosos com els cargols, almenys fins el mes de juliol, quan us unteu tot el cos amb crema solar. Xaves!!! Que encara no ha arribat l'estiu!! Aneu a la muntanya a emprenyar les vaques!! Deixeu-me fer el trajecte Blanes-Barcelona el diumenge a la tarda sense embussos almenys fins després de Setmana Santa!!!
(reflexions en calent per les primeres retencions de la temporada que promet ser dura, dura, dura...)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja ho pots ben dir! Ahir em van caure els cataplins per terra al veure que ja hi havia les típiques cues de diumenge a la tarda que causen els semàfors de Bordils (el Gironès), que no se solen produir fins ben bé els volts de Sant Joan.

Sort que som de poble i ens coneixem tots els corriols i dreceres i vam poder escapolir-nos de les cues, que si no...

Jordi Arrufat ha dit...

Mirusté, eso es porque Catalunya va bién, mirusté. El catalan medio tiene dinero y, qué diablos, se lo gasta, mirusté.

Anònim ha dit...

Comparteixo la mateixa opinió, encara que jo enfilo l'autopista en direcció contrària a la teva, cap a Tarragona. Comença l'infern de les cues!!!

Anònim ha dit...

Si, i lo pitjor de les cues és agafar-les al mig de l'autopista, davant una barrera de peatges que a més de pendre't el pèl et prenen els cuartos!!

PD: no us heu parat a pensar que potser ens estem tornant xaves també???? Sortim de BCN el divendres i tornant diumenge al vespre????