divendres, 17 de novembre del 2006

Per pensar-hi...

Us adjunto un article molt interessant i molt encertat de l'Iñaki Anasagasti. A veure si d'aquí uns anys resultarà que tenia raó...

Llegiu-lo i ja em direu!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest Anasagasti pixa fora de test però, com diu ell, el temps ja ho demostrarà...

;)

Marc

(Per cert, és curiosa la manera com el PNB "paga" a ERC el suport que li ha donat quan han anat mal dades, i quan els de CiU miraven cap a un altre costat...)

Anònim ha dit...

L'Anasagasti té un problema, creu que CiU és un partit nacionalista i, fins i tot, independentista com el PNB, quan tothom a Catalunya sap que són uns regionalistes de "tres al cuarto".

Lamentable escriure des de la ignorància.

Subscric el darrer paràgraf de Marc.

Tatxenko ha dit...

Alerta amb el PNV, que d'independentista en té el mateix que CyU: bastants militants, algun quadre i cap dirigent.
I Esquerra va camí del mateix.

I quan a les municipals tornin a fer tripartits merdosos a les principals ciutats del país, Esquerra ja s'haurà convertit en la marca "catalanista" del PSOE, com Iniciativa és la marca "ecologista i d'esquerres de debò" i Euskadiko Ezkerra era la marca "basquista" del PSOE fins que se'ls van menjar. Espero no haver de veure mai en Puigcercós o en Carod defensant Espanya i negant el dret d'autodeterminació com ho feia l'Onaindia a l'H, eh???
;)

Anònim ha dit...

Home, el PNB no és l'avanguarda de l'independentisme basc, però tampoc és com CiU...

Pel que fa als "tripartits merdosos", segur que n'hi haurà, però però també hi haurà bipartits CiU-PP, PP-CiU, CiU-ERC, ERC-CiU, CiU-PSC, PSC-CiU, PSC-PP, PP-PSC, etc... Concretament, a les capitals de vegueria, pot haver-hi pactes d'ERC amb CiU a Barcelona, Tarragona o Tortosa, per exemple, si bé és molt difícil a Girona (on en Carles Puigdemont es caga en ERC dia sí, dia també) o a Lleida (on CiU presenta un altre mal candidat). S'haurà de veure quins resultats té cadascú...

I pel que fa a en Puigcercós o en Carod negant el dret d'autodeterminació, no pateixis que encara no s'han tornat bojos. Si arribés aquest dia, cosa impossible, tindràs el meu carnet d'Esquerra trencat en una safata. I un sopar pagat al restaurant que vulguis dels Països Catalans.

;)

Marc