divendres, 24 de novembre del 2006

Publicitat i productes sexistes

Per Barcelona corren uns autobusos amb la següent propaganda: "ACCIDENTES PARA LA MUJER". I a continuació posa: "OCASO". Us ho prometo. Només m'ha faltat dur la càmera de fotos... Això d'Ocaso em sonava a companyia d'assegurances, per això m'he imaginat que fan propaganda sobre assegurances d'accidents per dones. Però segur que més d'un es pot imaginar que el que estan publicitant és algun tipus de companyia que es dedica a "provocar accidents" a les dones. Per exemple, algú truca i diu:
-Hola, bon dia, voldria un accident.
I el contestador automàtic respon:
-Si és dona i vol l'accident per a vostè mateixa, premi 1. Si és home i vol l'accident per la seva dona, premi 2. Si és dona i vol l'accident per a una altra dona a qui odia perquè es veu amb el seu marit o li vol prendre el nòvio, premi 3.
Prem 2 i li contesten:
-Si desitja una cremada amb la planxa premi 1, si desitja que caigui per les escales premi 2, si vol que s'electrocuti premi 3, si vol que li caigui oli bullent premi 4, si vol que li caigui el piano sobre el peu premi 5, per altres serveis especials premi 6 i un consultor especialitzat en accidents per dones, amb més de 200 casos de violència domèstica a les seves esquenes, 42 denúncies per maltractaments i cap condemna, l'atendrà amb molt de gust.

Crec que aquests d'Ocaso haurien de suprimir l'anunci perquè està redactat amb el cul i, ja de passada, potser haurien de suprimir aquesta assegurança discriminatòria perquè, ja em direu quants accidents poden patir les dones que no puguin patir els homes... La veritat, no se me n'ocorre ni un que no sigui fruit d'una ment sexista i discriminatòria...

Osti, acabo d'entrar a la seva web i justifiquen el "seguro de accidentes de la mujer" (en els autobusos no posa això) per "accidents a la llar". No ho trobeu escandalós?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El primer que haurien de fer es canviar-se el nom; quin mal rollo que dona! Imagina't treballar alla i veure com el teu email acaba en ocaso.es

Anònim ha dit...

És ben trist que identifiquin llar amb dona. I després n'hi ha que diuen que la societat ja és igualitària...