divendres, 2 de setembre del 2005

New Orleans -Malpensaments

Pobres americans... Ara que necessiten l'exèrcit al seu país per poder ajudar a les víctimes de les inundacions de New Orleans, resulta que el tenen a l'Irak. Quines coses... Els reis del món, els cracks de la logística, en definitiva, el país més poderós del món ara no pot fer front a una desgràcia. Pobrissons. Però, esclar, com que les víctimes són els pobres que no tenien mitjans per sortir de la ciutat, igual als qui manen els convé "eliminar-ne" uns quants al mateix temps que donar per perduda la ciutat i reconstruir-la de nou en un lloc més apropiat... Us imagineu els llocs de treball (i els $$$$, però això "no importa") que es podrien generar en construir una ciutat de bell nou??? En fi, pobres americans pobres...
(diuen que a l'Irak hi ha hagut una altra desgràcia amb uns 1000 morts... no deu ser gaire important, ja que ahir a TV3 va sortir al cap de 20 minuts de telenotícies... En fi, pobres iraquians, rics o pobres...)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sospito que no et cauen gaire bé, els americans, eh... Realment ,sembla una pel·li de catàstrofes!

Marc

Tatxenko ha dit...

Després de veure tantes pelis americanes sobre desastres i morts i tragèdies, un cop més, sembla que la realitat superarà la ficció. Una llàstima.

Anònim ha dit...

molt ben retratada la situacio miki...
amb sarcasme que es la millor manera de dir les coses clares amb elegancia.

ultimament el que veiem als TN son un calc del que hem vist al cine. El que esta passant alla es la guerra per sobreviure y com sempre hi ha d'haver desgraciats que s'aprofiten. Espero que aquesta vegada els serveixi de cura d'humiltat als yankis, perque aquest cop no poden donar la culpa a ningu, ni ocupar cap pais per desafogar-se. Es impressionant que el bush digues que no necessitaven cap ajut que ells sols se'n sortirien... be la veritat no se per que em sorprenc.