divendres, 10 de març del 2006

Surrealisme

Ahir vespre vaig acabar, per un d'aquells misteriosos tombs que dóna la vida, de festa amb tota una sèrie de convergents. Però no només militants de base, sinó també "alts càrrecs"... Bé, vaig assistir a una festa d'imagina BCN, una moguda que CiU fa per començar a treure idees per millorar la ciutat. Va estar molt bé i em va reafirmar en el fet de que si fos barceloní votaria en Xavier Trias com a alcalde sense pensar-m'ho dos cops. Però com que no ho sóc... "dues pedres a CiU"! Parlant més seriosament, des del meu punt de vista és absolutament necessari que l'Ajuntament es regeneri, que els socialistes vagin a l'oposició i que es doni un nou impuls a la ciutat, cosa que en Clos i el seu equip són incapaços de fer. Per mi seria ideal que governés en Xavier Trias amb el suport d'ERC perquè és un home que em cau bé. No sé perquè, però el veig proper a la gent i eficaç en la feina, cosa de la què la resta de candidats no en poden fardar massa i no és de l'ala més dretana de CiU.

7 comentaris:

Jordi Arrufat ha dit...

Que als sociates els han de començar a agranar de certes institucions de Catalunya es algo que està clarissim.
Pero en Trias el pobre no pot vendre la imatge que tenen els sociates catalans "Made in America".
Per cert, que es el que t'agrada de Trias com a futur alcaldable? Només pel fet de plantejar-te esta opcio em fas pensar que no estàs tan malament a BCN ;)

Anònim ha dit...

He, he, si és que ja poden anar dient el de Cimera Extra, que tots els partits polítics són una secta! Quina mala idea, aprofitar-se dels moments de feblesa etílica de la concurrència per provar d'atreure'ls cap al costat fosc (o cap a la llum, depenent de com se miri)...

D'altra banda, i per satisfer la meva vena xafardera i trapassera: ¿com n'eren d'alts, aquests alts càrrecs amb qui vas compartir cubates a la Razz ahir a la nit?

Tatxenko ha dit...

Al-Turtusi, que no hi voti i tingui ganes de fotre el camp no vol dir que no m'importi qui i com governa a la ciutat on visc... i en Clos i tota la caterva que té a darrera estan més viciats que CiU el 2003 (que ja és molt!)

Palatreco, em sap greu deixar-te amb la insatisfacció del dubte. Algun dia t'ho explicaré... ;)

Anònim ha dit...

A veure si haurem de començar a sospitar de tu...
;)

Anònim ha dit...

Una dada que potser us pot interessar sobre en Trias: era al concert d'en Lluís Llach al costat de de sabeu qui? Antoni Bassas in person! tan amics i tan col.legues... Conec més gent que pensa com tu, però sincerament, em nego a pensar que la millor opció és votar en Trias, per molt que li agradi el Lluís Llach i s'hi deixi les mans aplaudint!

Anònim ha dit...

KE PATÈTIC KE ETS TATXENCO

Anònim ha dit...

KE HA PASSAT AMB LA MEITAT DEL TEXT K FALTA, TATXENCO?