dimecres, 1 de març del 2006

Gràcies!

Des d'aquí vull donar les gràcies a qui m'ha enviat la colecció de fotos eròticofestives de tres "pijes" madrilenyes de vacances a Baqueira (o sea...). No dono les gràcies tant per les fotos en sí, que no he mirat encara i que no crec que siguin res de l'altre món, sinó pel fet de que ja em sento part de tota la moguda aquesta. En diferents llocs havia sentit a parlar de l'existència d'aquestes fotografies, de la putada que és per les noies i del possible origen de les mateixes. M'estava sentint una mica asocial i marginat pel fet de no rebre-les, i tampoc era qüestió de demanar-les... Per això, ara que una ànima caritativa me les ha fet arribar, ja em sento de nou part del món globalitzat.
Repeteixo de nou: gràcies...

5 comentaris:

Tatxenko ha dit...

No sé si he sabut donar un to prou irònic al que volia dir. En tot cas, que quedi clar: hi ha (molta) ironia en el text d'avui...

Anònim ha dit...

Tatxenko, gràcies a tu per aquest post que ens ha integrat, als que no ens havíem enterat de res, a aquest món globalitzat tan fantàstic i meravellós i sobretot tan ple dels valors necessaris pq les societats siguin cíviques, armonioses i plenes de pau i prosperitat.

Amen

Sa Roqueta

Anònim ha dit...

Doncs jo no sabia absolutament res d'això, i has aconseguit despertar-me l'interès pel tema... Sembles l'Opus promocionant el Codi da Vinci!

Marc

Anònim ha dit...

Ja avisaré les nenes de batxillerat amb les què aniré a Itàlia que no facin sessions de fotos compromeses que després puguin ser robades...

Tatxenko ha dit...

Bé, ja he vist les fotos i val més que recomanis a les nenes de batxillerat que no juguin amb les càmeres, a no ser que vulguin arribar a la fama per camins diguem-ne, menys decorosos dels habituals.