divendres, 19 de maig del 2006

I un darrer apunt...

Prometo no parlar més del Barça, ni de futbol ni de res similar fins que no tornem a guanyar una Copa d'Europa... Mireu però, aquests de Libertad Digital com compten les Copes d'Europa per països (al final de la pàgina). Òbviament, des del seu punt de vista Catalunya no és un país ni és res, per això les Copes d'Europa guanyades pel Barça les computen per Ecspanya. Però hi ha un petit detall que els fa quedar en ridícul, i no és l'elevat nombre de banderes espanyoles que es poden observar en les celebracions culés... Mireu, mireu quantes Copes d'Europa assignen al Regne Unit: ZERO PATATERO!!! En canvi Anglaterra en té 10 i, "ojoaldato", Escòcia 1. Ohhhhh!!!! Per tal de posar Ecspanya al capdamunt del rànquing són capaços de sumar Catalunya als seus interessos i restar, amb bon criteri, Escòcia dels interessos conjunts de l'Estat del Regne Unit....
Els catalans per ser un país, què haurem de fer? Ens haurem de posar faldilles (els homes), beure whisky per esmorzar i tenir una selecció de futbol pròpia? Fer una pel·li de l'estil Braveheart ambientada el 1714?

6 comentaris:

Jordi Arrufat ha dit...

Si es fa una peli estil Braveheart a la catalana jo vull fer de soldat bavos que intenta tirar-se la dona de l'heroi.
O com a minim de figurant ensenyacul amb la cara pintada a la senyera.
Aixo si, en contraprestacio per ensenyar les vergonyes vull que el meu camerino estigui al costat de la que faci de princesa francesa o de Sophie Marceau

Jordi Arrufat ha dit...

Per què tu el paper que vols és el de Al Mansor destruint i saquejant Barcelona, no?
Les tropes felipistes i les franquistes també van fer algo paregut pero es un paper que no et va gaire.....

Ho sé, avui estic fi, fi.

Anònim ha dit...

Això deu ser perquè compten els equips segons les lligues on juguen i com que al Regne Unit hi ha diverses lligues pos ja ho tens. El que està malament és el titular de la classificació, que en comptes de "països" son lligues de procedència.

Ara imagineu: lliga d'hoquei catalana sense els equips de la resta de l'Estat (que pel que pinten ja se'n poden anar a pendre pel cul). Llavors seríem uns craks i sortiríem a les llistes de
"països" de Libertad digital.

A cagar a la via home.

Jordi

Tatxenko ha dit...

Al Turtusi, jo no vull cap paper. Ara, vull l'Audrey Tatou a la peli, encara que sigui fent de francesa (té un morbo...)

Jordi, doncs a veure si d'una punyetera vegada es trenca la lliga espanyola de futbol dels ous que només serveix per descarregar la nostra frustració jugant contra el Mandril i conèixer ciutats com Getafe, Vigo, Cádiz o Soria que sense el futbol no sortirien de la mediocritat. Volem lliga catalana seriosa i Champions europea!

R. Senserrich ha dit...

Osties, no. El meu festival bianual de tirria anticentralista (conegut com Barça- Merengue Real) no el treguis.

És la vostra última esperança per convertir-me al nacionalisme, neng. Un altre desertor en plan Figo, i em faig d'ERC :).

Tatxenko ha dit...

Hahaha! Roger, jo no posaria la mà al foc per l'Eto'o... Per mi que algun dia aquest ens fotrà la punyalada per l'esquena... Ja et veig amb en Puigcercós anant al Congreso... ;)
I tranquil, que els Barça-Madrid els podríem gaudir cada any dins una lliga europea rotllo NBA... Només imaginar-ho... Seria la bomba jugar una lliga de 30 i tants partits contra lo milloret d'Europa... ;)