divendres, 26 de maig del 2006

Llibertat d'expressió

Cada dia se'm fa més difícil escoltar en Vidal-Quadras i tota la xusma que l'aplaudeix, recolza o segueix, siguin dels ciutadans de catalunya, la "connivencia" cívica catalana, els agora socialista o altres pelandruscus similars. Sóc pacífic de mena però si aquesta gent és tan i tan (però tan) espanyola; i tan, però tan i tan malament viu entre nosaltres, que agafin les maletes, es venguin les seves propietats i carretera i manta fins a Zaragoza on no patiran cap d'aquests "problemes" que diuen tenir. No posaria cap frontera entre ells i nosaltres, com ja no hi ha frontera entre nosaltres i França, però si volen viure com a Madrid, que se'n vagin a Madrid. Pretendre viure aquí imposant la llengua d'allà és una actitud de colonitzador. I si ells es surten amb la seva, jo no podré viure en la meva llengua ni aquí ni enlloc del món. Per tant, com que les seves demandes trepitgen la meva llibertat, el més correcte que puc fer és demanar-los que s'adaptin o que fotin el camp...
Per cert, se'm fa molt dur veure com aquests alienígenes votaran el mateix que jo en el referèndum de l'estafatut. Algun remei?

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Tranquil, també deu ser dur per a ells... Pensa que són més els nostres NOs que no pas els seus!

Marc

Anònim ha dit...

Així m'agrada Marc. N'estic fins als collons dels que diuen que votar NO a l'Estatutet és fer el joc al PP. Doncs jo hi jugaré amb aquesta trepa. No sé, potser hi ha alguna pepera que es despista i s'em menja el peperoni. Ja!!

Taxt, completament d'acord amb tu, si tan els fot la seva vida en territori català doncs que se'n vagin i "aquí paz i después gloria", que a les espanyes es viu molt bé i aquí ens sobra falta espai pels immigrants que volen viure millor.

Jordi

Anònim ha dit...

Bé, però no canviem pets per merda! Entre una Catalunya espanyolitzada i una Catalunya islamitzada, crec que la primera és la menys dolenta... I mira que costa molt escriure això, eh!

Marc

Mireia ha dit...

Tatxenko, això va com amb el lleixiu, que ni es nota quant està molt molt molt diluït en aigua, com mes vots hi hagi pel NO mes diluït hi queda el vot NO dels pperos, ni es notarà, fins i tot jo que no m'empasso coses amargues hem podré empassar això, o sigui que com mes votem NO millor.

Anònim ha dit...

Cap remei, els extrems es toquen, de vegades, i aquí ho tens. Comprenc com sempre la teva indignació, però a mi personatges com ets els veig tan negres i tan macabres, que uix! fuig, fuig! Per cert, t'he passat un meme, ho xento!

Anònim ha dit...

No accepto aquest discurs. El discurs de votes com el PP. Jo voto el que vull sense compartir conviccions polítiques amb ningú. I que s'ho mengin com vulguin, a favor del PP, d'ERC o de la mare del topo. M'és igual.

Tatxenko ha dit...

A veure, a veure... Jo votaré que no a aquesta farsa perquè n'estic tip de sentir-me enganyat per uns i pels altres i perquè després de 2 anys de parlar d'estatut ja podrien haver aconseguit alguna cosa més decent (com a mínim-mínim, el que havien pactat al Parlament). En certa manera, també em fot que ERC digui oficialment que no a l'estatut perquè el meu NO també és contra el seu plantejament a l'hora de negociar a la baixa (abans de la baixada de pantalons d'en Mas, ERC ja havia perdut les bragues). El que em fot és sentir els arguments paranoics dels peperos per dir que no. Un dia vaig somniar que estava pixant en els lavabos d'un restaurant i al pixadero del costat hi havia en Vidal-Quadras i em començava a parlar amb aquella veu trencada i mirant-me fixament, la veritat, se'm tallava la pixera de cop. Imagineu que dur veure que no només votaran com jo sinó que faran campanya pel no...

Anònim ha dit...

Però a veure: si votes que NO independentment del que digui ERC, també pots fer-ho independentment del que digui en Vidal-Quadras, no???

Marc

Tatxenko ha dit...

Marc, és clar que sí! I així ho faré. Tan sols dic que veure aquell monstre votant el mateix que jo em fa mal de ventre, cosa que no vol dir que jo hagi de canviar de vot! Ni molt menys! El que m'estranya és que ells votin que NO... No serà una estratègia d'Estat per, sabent que a Catalunya els peperos pinten menys que ningú, arrossegar vots sobiranistes cap el Sí i assegurar 25 anys més de submissió?