dijous, 1 de juny del 2006

PSC???

Mai més tornaré a votar PSC. Bé, tan sols l'he votat un cop i perquè l'alcalde em cau molt bé, però després de veure en ZP ahir torejant-se a la Mònica Terribas (en castellà i sense subtítuls, per cert) ho he vist clar. El PSC no existeix. Ni federalistes, ni catalanistes ni òsties amb barretina. Tot és PSOE. El PSOE que és més fumable que el PP quan no hi ha GAL, corrupció o LOAPA pel mig. El PSOE amb cara suposadament amable (sobretot si la comparem amb la cara d'en Zaplana, en Rajoy o l'Acebes). Però és PSOE, des del candidat independent que va com a suplent en les llistes d'un poblet petit del Pirineu gironí fins al President de la Generalitat. Tots són iguals perquè tots han perdut el cul per aquest home d'ulls blaus i mirada entre afable i diabòlica.
Perquè ahir el vaig estar mirant i a primer cop d'ull sembla que té una mirada amable, però quan li feien una pregunta compromesa, el tio mirava fixament amb els ulls tan blaus ben oberts i gesticulava, els músculs de la cara se li movien, però els maleïts ulls seguien allà, mostrant tota la seva mala llet. Cremant amb raigs làser de color blau cel la meva retina va dir: "No me comprometí a dar apoyo a un estatuto a ciegas". I jo vaig sortir de la meva ceguera com per art de màgia. Però ni un sol socialista català ha badat la boca davant l'heroi que va treure l'exèrcit espanyol d'Iraq i ens envia guàrdies civils a Catalunya. Ell mana i la resta obeeixen. En Maragall, l'únic que li podia plantar cara, deu estar pensant en quin dia anuncia que es jubila i dóna per perduda la batalla amb el braç armat "zapaterilo-montillero". I ara tornarem a tenir PSOE per dècades i tots els pijoprogres catalanets ben feliços perquè el PP s'enfonsarà en la misèria. No és això senyors. Ni PP ni PSOE. Amb ells no avançarem mai: com a molt en ZP té un "profundo respeto por la identidad nacional catalana". Tant de respecte que tot el que fem abans ha de passar pel filtre espanyol i com a molt es pot posar en un preàmbul. Alguns em direu que sóc un sectari i no n'hi ha per tant, i d'altres em direu que ja era hora de que vegés la llum. No sé qui pot tenir raó, però mai més els votaré, ni si em fessin escollir el president de l'escala de veïns.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

És molt de lloar la teva caiguda del cavall. Espero que això de l'alcalde sigui ironia...

Anònim ha dit...

Home, suposo que es refereix a l'alcalde de Blanes. No em puc ni arribar a imaginar-lo votant en Joan Clos Van-damme... perquè diria que no està empadronat a Barcelona, més que res.

D'altra banda, em sap greu haver-me perdut aquesta entrevista de La Nit al Dia. Hagués estat bé veient en ZP sota la pressió de la Terribas, pressió que no havia tingut en altres entrevistes, com per exemple a Cuatro amb en Gabilondo (evidentment), o quan va anar a Antonia3.

Tatxenko ha dit...

La Mònica Terrible va començar amb molta empenta però es va anar diluint a mesura que en ZP tirava pilotes fora. El va tallar un parell de cops, va estar bé en general, però en ZP va fer el seu paper de meravella i va sobreviure, el malparit...
Substitut: el meu alcalde, com diu en palatreco no és en Closinho (afortunadament) perquè em nego a empadronar-me aquí. I no és mala persona però si no canvia de partit (que no canviarà) no tindrà el meu vot mai més. Faré com els autòmats que voten en Clos perquè és del PSOE però a l'inrevés i en totes les eleccions. Estic segur que si a les eleccions municipals els electors xaves votessin la persona i no el partit, en Clos no seria alcalde ni de conya.

Anònim ha dit...

A mi la teva posició no em sembla malament, ara ja només em pregunto a qui votaràs ... i no només això sinó a qui puc votar jo i que al cap de mig any no pensi quina decepció, i m'estic referint a tots els partits que alguna vegada han format part dels meus possibles candidats.

És més, l'únic partit que mai et decepciona és el PP perquè tant ell com els seus militants i votants tenen molt clar el que volen ....

Tatxenko ha dit...

Hola "usuario anónimo"...

És bastant normal que al cap de mig any em decepcioni el partit que he votat, ja que sóc un pèl exigent. Ara bé, el més important no és escollir el que menys em pugui decepcionar sinó el que farà una cosa més similar al que vull. Per exemple, si voto CiU, és difícil sentir-me decepcionat si després veig que no fa res per l'escola pública o l'etiquetatge en català (per posar un parell d'exemples): són coses que ja sé a priori que no farà. En canvi, si fos ERC qui no fes res per l'escola pública o l'etiquetatge, sí que em sentiria molt decepcionat, però no per això l'opció de votar CiU em passaria pel cap si vull escola pública i etiquetatge en català. No sé si m'he acabat d'explicar... En tot cas, tens raó, el PP mai decepciona, segurament per això és l'únic partit que mai se m'ha passat pel cap de votar...

R. Senserrich ha dit...

Ui, ha tornaràs. Espera que et facin escollir entre votar Acebes o Zapatero, i ERC estigui presentant un mandril.

:-P

Anònim ha dit...

el que diu egocrata és "cruel" (per realista) però bén cert, de totes formes penso que es pot votar a un mandril per equilibrar una mica les tendències majoritàries, després de tot, un mandril té poca intel.ligència, però "menos es nada"...

Anònim ha dit...

http://sa-palomera.blogspot.com
tota la informació que no surt a la llum de Blanes

Anònim ha dit...

Que no els tornaras a votar mes? Amb aixo vols dir que els has votat alguna vegada? Otiaaaa!! Aixo es una farsa!
Espero que molts facin com tu; els socialistes son mes putes que les gallines!!