divendres, 24 de febrer del 2006

Masoquisme de febrer

Imagineu que us lleveu a les 11 del matí d'un dilluns, us poseu el banyador, agafeu la tovallola, una mica de fruita, un llibre, les xancletes i aneu caminant fins a la platja mig deserta que teniu a 10 minuts d'allà on heu dormit. Allà esteneu la tovallola enmig de la sorra, teniu el mar que trenca suaument als vostres peus, tan sols sentiu el renou d'algunes gavines i el suau moviment de les onades. No hi ha ningú a la vista. Entreu a l'aigua per treure'us les llaganyes i nedeu durant uns vint minuts. En sortir aneu fins a la tovallola, us estireu i us poseu a llegir fins que l'estómac us recorda que encara no heu esmorzat. El sol comença a apretar i decidiu anar a prendre alguna cosa per enganyar la gana: una poma, un suc de taronja i unes ensaïmades petites que entren de conya a l'ombra dels pins. En tornar a la platja diviseu 200 metres enllà una parella que fa nudisme i ningú més. Us unteu de crema solar, us poseu la gorra i torneu a la lectura apassionant del llibre, que només canvieu per remullar-vos quan teniu calor. I va passant el temps i no teniu cap preocupació...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Me l'imagino, el paradís...

Anònim ha dit...

Aiiiiiiiiiii...
i estas acompanyat per la persona que estimes i ets a Son Bauló un vint-i-busques d'agost, no? Sense cap preocupació ni pressa, amb la única intenció de passar el dia descansant, xerrant, llegint, remullar-se i prendre el sol.

Quina pau... Això sí que és vida!

Sa Roqueta

Jordi Arrufat ha dit...

Què et passa Tatxenkot? Estàs bé? Que vas menjar massa curry roig ahir per a sopar potser?

Tatxenko ha dit...

Ui... Sa Roqueta... Tu sí que en saps!!!!
Marta, sí, el PARADÍS, en majúscules!
Al turtusi, no estic massa bé, només pensar que queda mig any per l'agost... Bufff

Anònim ha dit...

Ei, que no cal que esperis a l'agost, l'únic que canviarà és que el "sol no apretarà"!!!!!!!!!!!

I si canvies el sol per la lluna?

Tatxenko ha dit...

Bufff... massa fred! També hauria de canviar el banyador per la bufanda i la tovallola per l'esterilla... No m'acaba de convèncer... :)