dijous, 9 de febrer del 2006

200!


Amb el post d'avui en compleixo 200.
Són moltíssims posts.
Igual que 200 Euros són molts
per estar en un sol tros de paper.
Aquest matí m'he quedat sorprès perquè en la xerradeta que les companyes fan a l'hora d'esmorzar, ha sortit el tema del català i totes elles (no hi havia la filla de polis "nacionals") estaven indignades pels comentaris que des de les espanyes els feien sobre que aquí el castellà estava prohibit. Sembla que estan posant seny i troben normal que tothom hagi de conèixer les dues llengües. I afirmen que als 16 anys hi ha moltes criatures que encara no en dominen una de les dues, curiosament gairebé sempre la catalana. I han qualificat de tarat mental i radical el pare de Badalona que ha demanat que la seva filla aprengui en castellà des de petita. I després han dit que cada cop es radicalitzen més defensant el català, que noten que defensen postures radicals(!). Jo no he comentat res. Només he observat atentament com feien aquests comentaris barrejant sense rubor català i castellà, quan totes tres són catalanoparlants. Així és la vida a la Barcelona supermegaxupiguais.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues res, home: felicidades!

Tatxenko ha dit...

Da rès, hombre!

Anònim ha dit...

Enhorabona per la continuiïtat al blog. Les teves companyes tenen un autoodi que no s'aguanten. Sabíeu que la postura oficial de Onda Cero (Herrera en la Onda) és que aquí SÍ es respecten totes dues llengües i el castellà no està ni perseguit ni en perill? curiosa, una mica d'objectivitat entre tant de majadero.

Bakunin

Anònim ha dit...

Felicitats! A veure si fas un sorteig per regalar-ne un d'aquests entre els teus lectors fidels... Bé, és una idea!

Marc

Tatxenko ha dit...

Doncs sí Bakunin. Sembla estrany i tot, això d'onda cero... Espero que la clientela no se'ls escapi cap a la COPE... ;)
Ostres Marc, gran idea. Igual la modifico un pèl i faig un sorteig entre els lectors, i a qui li toqui me n'haurà de regalar un d'aquests. ;)

Anònim ha dit...

Ke Kapullo! Si és així, retiro la proposta...

Marc

Tatxenko ha dit...

Ja has fet tard a l'hora de retirar la proposta, com les esmenes a l'Estatut valencià... I mira, estava repartint les paperetes i a que no saps qui en tindrà més???? hehehe...

Anònim ha dit...

Tot i que arribo tard,

MOLTES FELICITATS!!

I per cert, jo m'apunto a la idea que els reparteixis els 200 ebros (com diuen les dones grans al meu poble)!!
;)