dijous, 19 de maig del 2005

Metro (III)

Aviat ell oblida el rellotge i es concentra en el suau massatge que està rebent a les mans. A la fi es decideix i li agafa la mà. És un moment electritzant. Se li ericen els pèls del braç. Se li posa la pell de gallina. Semblava com si tota la vida les dues mans haguessin estat esperant aquest contacte. Ara hi ha un altre sotrac que permet que la mà que tenia atrapada s’alliberi i es dirigeixi a la gentil tasca d’acariciar les natges de la Laia. Per sort, sembla que la faldilla no s’ha estripat.

Durant tot el procés ell no ha parat de mirar el clatell de la Laia i ella no s’ha girat. Ara ella està dirigint els seus dits cap al paquet. Quan hi arriba es troba la porta d’entrada oberta. Sense dubtar-ho s’hi endinsa. Li acaricia el membre per sobre dels calçotets. Ell al mateix temps li estira la faldilla cap amunt fins que amb les mans li pot acariciar les cuixes. I llavors puja fins a les calces. S’hi desplaça de forma rítmica, sense gairebé contactar amb la seva pell, que sembla de vellut. Tot els moviments són molt lents, com si tot succeís en un núvol, en un lloc on no importessin les presses, ni les mirades de la resta...
(demà ja veurem si segueix...)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Això va pujant de to, eh? A veure si encara te'ns faras guionista de pelis porno?

Sa Roqueta!

Tatxenko ha dit...

Diria que no és molt difícil imaginar cap on evolucionarà el tema... Espero que no se m'ofengui cap ultraconservador...

Anònim ha dit...

És increble. Vius Dos o tres anys amb una persona i, a banda de sospitar coses rares per les fotos de ties que té penjades a la paret, un 90% de les seves habilitats et passen totalment inadvertides. Escrius bé! M'agrada!Ei, gent!! no utilitzava l'ordinador només per jugar al Pinball!!! Bueno, tatxenko, m'estic posant al dia del teu blog i, nano, ja que veig que tens una vida social tan intensa: aviam si QUEDEM UN DIA. Petons a Sa Roqueta.

Bakunin/Carol

Tatxenko ha dit...

Benvinguda Bakunin/Carol!!!!

No revelis intimitats de la meva vida als carrers Rocafort i Aragó, que em faràs posar vermell!!!! ;)

M'alegro que t'agradi el blog, i aviam si és veritat i quedem un dia!