dilluns, 9 de maig del 2005

Som europeus?

Avui els diaris anuncien la "gran" notícia (¿?). Però no parlaré de la colla de vividors que us esteu imaginant ni dels llepaculs que han situat aquesta GRAN NOTÍCIA (????) en portada de (gairebé) tots els mitjans de comunicació de l'Estat, començant pel pamflet sociata del Periódico i seguint per la sempre monàrquica Vanguardia. Avui hi ha un altre tema més important. Avui és el dia d'Europa. Tal dia com avui de fa 55 anys es va fer la Declaració Schuman, l'acte fundacional del procés modern de construcció europea.
I jo que me n'he hagut de recordar per les banderetes que passegen els busos de BCN... Demano solemnement que el dia 9 de maig sigui considerat dia festiu a tot Europa. Si som europeus, com a mínim hauríem de tenir una festa comuna, no trobeu?
Doncs això. I menys parlar d'en Feli i la Leti dels ous, que aquí a la feina ja me n'estan afartant!
Au!

7 comentaris:

Jordi Arrufat ha dit...

Si senyor,
dia festiu a tota Europa.
Però quan hi hagi vols barats de la Ryanair cap a destins fora d'Europa perquè sino de què ens serveix tenir un pont en el que tots voldrem fotre el camp a la vegada?

R. Senserrich ha dit...

Avui fa 60 anys de la victòria soviètica sobre Hitler, també.

Cal portar el gorro comunista tot el dia.

Anònim ha dit...

Com diu l'Egòlatra, fa 60 anys de la victòria sobre el nazisme, en la qual als soviètics se'ls ha de reconèixer els milions de morts que van posar al camp de batalla, com també a les democràcies occidentals (encara que després tinguessin un important "oblit" peninsular...).

Una demostració que a vegades l'ús de la força és legítim i, per tant, els exèrcits són necessaris. Mal els pesi a alguns pacifistes...

Marc

Tatxenko ha dit...

I les monarquies també són necessàries, com a element estabilitzador d'una societat, no? ;)

Per cert, a veure quan demanem a Madrid un exèrcit pel nostre país... ja que és tan necessari, igual ens ajudaria a tenir un bon finançament... De bon rotllo!

;)

Anònim ha dit...

Tatxenko, el meu comentari no anava per tu, però veig que et deus haver sentit identificat...(!). Et responc: crec que és tant evident que els exèrcits són necessaris com que la monarquia és una institució antidemocràtica per naturalesa i, per tant, un vestigi a eliminar.

I pel que fa a tenir exèrcit, evidentment que una Catalunya independent n'hauria de tenir, però mentre no arribi aquest dia prefereixo que el tingui l'Estat espanyol... A Hitler no se'l va aturar amb "bon rotllo"; i Bin Laden i companyia... són cumbaiàs?

;)


Marc
(PS: Com pots veure, en aquest tema també discrepo del discurs del meu partit...)

Jordi Arrufat ha dit...

Si, un ehersito epañó que vihile er Perehí, la' Shafarina', Alusema' y Arborán.
Que er moro stá asheshante a la vuerta de la ejquina.
Y do' goleta' de werra enfrente Seuta y Meliya.
Y a la que se dejpijten volvemo' a conquerir Orán y Guadalmazar.

(Massa llegir César Vidal provoca estos efectes)

Tatxenko ha dit...

Molt bona aquesta, al-turtusi!