divendres, 27 de gener del 2006

Blogs (2)

Avui us presentaré un blog que vaig descobrir deu fer un mes i poc. L'escriuen tres malalts de la política i es presenten així:
"Som tres malalts de la política. L’independentisme, el catalanisme, el seny i la rauxa són els símptomes d'aquesta malaltia que ens uneix. De tot això cal deduir que els sociates queden lluny de les nostres coordenades i no enganyarem a ningú si us diem que el pati polític dels darrers anys ens inquieta força. Les nostres tertúlies anaven a més i mai no en teníem prou. Per això hem creat aquest blog: per dona’ls-hi més continuïtat."
Escriuen molt i molt bé, són molt enginyosos i és molt interessant saber el punt de vista que tenen del que passa a la política catalana. Tenen un petit problema: són molt convergents. Moooolt. Són d'aquells que voldrien un país lliure i per això van votar ERCM (Esquerra Republicana per Conseguir Mamella) en les darreres eleccions i ara diuen que s'arrepenteixen de la seva decisió. I intenten justificar el suport de CiuT (li diuen Convergència i un Tumor) a l'Estatut, encara que es senten traïts per l'Àrtur. Amb ells s'hi pot parlar seriosament de política a no ser que siguis de la Secta (PSOE). En conclusió, us recomano que hi feu un cop d'ull perquè és molt interessant. I no us perdeu el seu Diccionari de Conceptes!