dimecres, 25 de gener del 2006

Què li diríeu?



Avui el post es converteix en un servei públic. Bé en un servei públic del qual en David (us n'enllaço el blog desactualitzat) se n'aprofitarà. Resulta que tindrà l'oportunitat de participar en una tertúlia amb l'únic expresident de la Generalitat que tenim viu. Què li diríeu? Com a temes que em vénen al cap ara mateix hi ha els següents:
- Quines polítiques d'accés a l'habitatge creu que serien més eficaces, ja que avui en dia la majoria de joves no podem comprar-nos un pis?
- Els joves que vam néixer dins la democràcia hem estat sentint durant tota la nostra vida que Catalunya està discriminada, que no té un bon finançament i que el nostre Estatut s'havia de millorar molt perquè va ser pactat en unes condicions (transició, militars...) en què no es podia aconseguir res millor. Després de la insatisfacció evident per les poques millores en l'Estatut que aviat s'aprovarà, seguirem amb la mateixa cançoneta de "ens maltracten" durant 25 anys més?
Us animo a deixar tot el que li voldríeu preguntar i, si teniu sort, igual en David li ho pregunta. Apa, no us talleu!

2 comentaris:

Jordi Arrufat ha dit...

Recorda que no hi ha ningú com ell per evitar preguntes que l'han de posar en evidència, evitant-les amb un doble loop i, fins i tot, fent sentir incòmode a l'entrevistador.
Te'n recordes d'aquell dia a la UPF on hi havia un debat obert i un estudiant li va preguntar quan es pensava retirar?

En tot cas, jo li preguntaria, com es sent veient que, 25 anys desprès plenant-se la boca parlant de vegueries és ara el tripartir, sobretot impulsat per ERC, qui les posarà en pràctica,

Tatxenko ha dit...

hehehe... No em desmoralitzeu en David que encara es farà enrera...