dimarts, 7 de març del 2006

SALVEM (el que queda de) MALLORCA!

Avui m'ha arribat un correu-e dient-me que faci difusió de la Iniciativa Legislativa Popular (que no pepera) que la plataforma Salvem Mallorca pretén tirar endavant. L'objectiu és el de reunir, abans del 3 de juny, 10.000 signatures de residents a les Illes Balears per tal de fer arribar al Parlament aquesta ILP que pretén frenar el creixement desbocat que s'està duent a terme.
La construcció de segones i terceres residències està arribant a tots els racons de l'illa, especialment a tots aquells que queden a prop de les noves autopistes que s'estan acabant de fer. S'han projectat nombrosos camps de golf, centres comercials i, fins i tot, parcs temàtics en sòl rústic. Es preveu que ben aviat la població a Mallorca superi el milió de persones i en pocs anys arribi als 4!!!!, que és una animalada. Mentrestant, els espais naturals es veuen cada dia més en perill per la construcció de noves urbanitzacions i l'antiga denominació "illa de la calma" sembla un acudit de mal gust. Bé, tots els ciutadans de les illes ja sabreu què heu de fer. I els que no ho som, també podem ajudar difonent la pàgina web entre tots els nostres coneguts i enviant un missatge de suport des d'aquí.
Per cert, és evident que amb l'actual majoria que hi ha al Parlament es passaran les signatures pel forro dels collons, però que almenys serveixi perquè els que s'anomenen conservadors s'adonin que potser s'haurien d'anar canviant el nom i fer-se dir destructors.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, potser ara si que faran cas a les signatures... No està tan de moda recollir-ne per tot arreu?? Si pel seu dret a opinar tenen valor, cal que també en tinguin pel dret a opinar dels mallorquins/es, no?

Tatxenko ha dit...

Tant de bo tinguis raó. Però em sembla que per ells valen més les firmes del pato donald, en superman, l'spiderman i altres espècies que els han firmat el seu paperot, que no pas les de més de 10.000 persones de carn i ossos. Per cert, avui fa una setmana que Salvem Mallorca va començar la recollida de signatures i ja en duen 5.000.