dimecres, 22 de març del 2006

Va de ral·lis...

Un dia d'aquests començarà el Ral·li Catalunya Costa Daurada, un cop més envoltat per la polèmica. Els hotelers i comerciants de Salou, Vila-seca i el litoral tarragoní estan d'enhorabona perquè se'ls ompliran els hotels en temporada baixa. En canvi a l'interior de Tarragona, la gent no pensa igual. Els tallaran carreteres, algunes d'elles principals i se'ls ompliran els pobles i els camps de conreu d'aficionats al motor, famosos pel seu poc respecte als camps.
Això sí, el RACC ha dit que els helicòpters que cobreixin la prova no podran anar per on vulguin sinó només pels llocs marcats, ja que l'àliga cuabarrada està en època de cria. Oh gràcies senyors del RACC per la seva comprensió...
Els alcaldes dels diferents pobles afectats per la invasió de gasolina estan en peu de guerra. L'alcalde de l'Argentera diu a l'Avui que els tallaran sense permís la principal via d'accés al poble. Com a resposta es planteja dues opcions: o fer una gran collida d'espàrrecs al pantà de Riudecanyes o bé plantar els tractors al mig de les carreteres. Evidentment, jo sóc partidari de la segona opció o, en el seu defecte organitzar una cursa de tractors...
Al poble de Capafonts no tenen cobertura de telefonia mòbil i ho duen reclamant a les operadores de telefonia però no els foten ni cas, total per 100 i pocs habitants... Ara, amb l'arribada del Ral·li, Movistar ha instal·lat sense demanar permís una antena mòbil de telefonia que retirarà tan punt s'acabi la cursa.
I jo em pregunto, si en un país desenvolupat com el nostre ja vivim actituds de prepotència com les que us he explicat, com deu ser el tracte als habitants dels països pels quals passa el Paris-Dakar?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I de la ETA no diràs res???
Apa, una abraçada i una birra telepàtica! Chau!

Jordi Arrufat ha dit...

Habitants pels països per on passa el Paris-Dakar? Qué? Comorrr? Lo cualo???

Tatxenko ha dit...

Bakunin, benvinguda de nou! Molt bona la birra telemàtica/telepàtica...
Per ara no diré res de l'ETA, perquè no crec que pugui aportar res de nou... Si algú s'anima, que m'enviï un mail i li'l publico en aquest mitjà tan potent... ;)

Alturtusi, darrerament no pillo els teus comentaris :( Espero que no et canviïn massa per allà baix... En tot cas, he afegit un enllaç a Paris-Dakar per donar informació extra, si és això el que demanaves...

Jordi Arrufat ha dit...

Que vull dir que per a molts dels que corren el Dakar els sers antropomorfes que es troben pels voltants del cami dubto que contin gaire.
Recomano la lectura de la novel.la "Los ojos del Tuareg" per a il.lustrar el que dic.

Tatxenko ha dit...

Ups... doncs no havia pillat la ironia. A aquestes hores de la tarda perdo (més) facultats... ;)