dijous, 19 de gener del 2006

Desinspirat...

Totalment en blanc. Ja fa uns dies que notava que la inspiració començava a mancar. Mica en mica es buidava la pica de la inventiva. Fins avui, en què ja no queda ni un bri de capacitat d'escriure una cosa decent. Què hi farem?
Les causes d'aquest estat d'inoperància crec que les tinc ben detectades i tenen a veure amb la situació laboral (i de retruc vital) en què estic immers. Per això espero algun canvi (per a bé o per a mal) i ja tornaré a ser el d'abans.
Mentrestant, m'he indignat (de nou) amb els fills dels militars colpistes de la Diagonal (repeteixo l'enllaç del dilluns) que escriuen al diari "El Mundo de Baleares". Tot i que m'havia proposat no parlar més d'aquest pamflet antimallorquinista-catalanista, no me n'he pogut estar. Aquest cop ataquen a un individu per haver estat militant d'un determinat partit (us podeu imaginar quin), per ser el company d'una membre del consell d'administració i per tenir la ideologia que té. És a dir, tots els problemes que hi ha a la Caixa de Balears són culpa d'ell. És igual que no tingui cap càrrec. El que importa és criticar-lo. Cal llegir l'article i esperar a les darreres línies, on s'acaba demostrant que el periodisme que fan és realment abominable. Em recorda aquells que diuen "és negre però no fa pudor" o "és nordamericà però bona persona"...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment, aquest redactat sembla propi d'altres èpoques... Diuen que és bo llegir la premsa adversària per tenir tots els punts de vista, però tampoc et passis de masoca!

Marc

Anònim ha dit...

En tot cas, no és gaire diferent (fins i tot diria que més suau) del què fa i diu en Losantos, no? :P

Tatxenko ha dit...

Jo és que en Losantos no me l'escolto. I actua des de l'estranger... En canvi aquests "van de mallorquinistes" i "bilingüistes" quan són una colla de colons.